GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριες Μέλισσες: Το ένοχο μυστικό της οικογένειας Σταμίρη και η αναπάντεχη επίσκεψη στον Μιλτιάδη

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της σειράς εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» που θα μας καθηλώσουν. Η Λε...

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της σειράς εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» που θα μας καθηλώσουν.

Η Λενιώ τα χάνει με την κίνηση της Δρόσως, όπως και η Ασημίνα με τον Νικηφόρο όταν βλέπουν αυτό που έχει κάνει στον εαυτό της. Παράλληλα, ο Λάμπρος αναγκάζεται να κάνει ανακωχή με τον Κυπραίο για το καλό του συνεταιρισμού, ο οποίος κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα μετά τις ραδιουργίες του Δούκα, ενώ η Ανέτ πληροφορείται απ’ τον Νέστορα τι απέγινε ο γιος της. Η Λενιώ κάνει ένα ξεκαθάρισμα με τον Νικηφόρο, ζητώντας του να φύγει με την Ασημίνα στο Παρίσι και να ξεγράψει το παιδί του.

Αντίθετα, η Ασημίνα αναστατωμένη με τη συμπεριφορά της Δρόσως, που δείχνει να βουλιάζει στη θλίψη της, του ζητάει να παραμείνουν στο Διαφάνι, για να βρίσκεται κοντά της. Ποιον απ’ τους δυο δρόμους θ’ ακολουθήσει ο Νικηφόρος; Την ίδια στιγμή, ο Κωνσταντής και η Πηνελόπη έχουνε αναστατωθεί με την εξαφάνιση του Μελέτη. Η Λενιώ αναγκάζεται να αποκαλύψει στη Δρόσω το ένοχο μυστικό της οικογένειας τους ενώ ο Μιλτιάδης δέχεται στο σπίτι του μια αναπάντεχη επίσκεψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση