GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έγκλημα στην Κρήτη: Σοκάρουν τα νέα στοιχεία - Του είχαν κόψει τα αυτιά

Φρίκη προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το έγκλημα με θύμα έναν 23χρονο από το Πακιστάν που εντοπίσ...

Φρίκη προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το έγκλημα με θύμα έναν 23χρονο από το Πακιστάν που εντοπίστηκε νεκρός το πρωί του Σαββάτου σε παραλία του Αλμυρού στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, πληροφορίες αναφέρουν ο άτυχος άνδρας έφερε τραύματα από μαχαίρι, του είχαν κόψει τα αυτιά και πως είχε δεχτεί χτύπημα στο κεφάλι από σφυρί.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, τόσο το μαχαίρι όσο και το σφυρί εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς στον τόπο του εγκλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι αστυνομικός που είχε δει τη σορό του άτυχου άνδρα είχε αναφέρει ότι η βαρβαρότητα με την οποία δολοφονήθηκε ξεπερνά κάθε φαντασία. “Του έχουν κόψει τον λαιμό όπως σφάζουν τα ζώα. Αυτό που έγινε είναι κάτι παραπάνω από αποτρόπαιο”, είχε πει.

Συμπατριώτης του 23χρονου που αναγνώρισε και τη σορό του είχε δηλώσει ότι το θύμα δεν είχε προστριβές με κάποιον και πως ήταν εργατικός και φιλήσυχος.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση