GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα Σύνταγμα-πολιτικό σχέδιο εξαπάτησης των αφελών...

Ιωάννα Υψηλάντη Το Σύνταγμα της χώρας προβλέπει και κατοχυρώνει, ως ανθρώπινο δικαίωμα, την...

Το Σύνταγμα της χώρας προβλέπει και κατοχυρώνει, ως ανθρώπινο δικαίωμα, την...
εξασφάλιση εργασίας.
- Έφτασαν τους ανέργους στο 1 εκατομμύριο, η εργασία τεμαχίστηκε σε χίλια κομμάτια και "αρμοδιότητες", για να μην γίνουν περισσότεροι. αλλά και να φυτοζωούν, όσοι "εργάζονται".
Το Σύνταγμα προβλέπει και κατοχυρώνει, ως ανθρώπινο δικαίωμα, την σίτιση των πολιτών.
- Εφευρέθηκαν οι κάδοι σκουπιδιών, για να ικανοποιηθεί η πείνα, τα κοινωνικά παντοπωλεία και τα συσσίτια, που στηρίζουν οι πολίτες, είτε με δωρεές, είτε με τους φόρους τους και όχι οι κυβερνήσεις.
Το Σύνταγμα προβλέπει και κατοχυρώνει, ως ανθρώπινο δικαίωμα, την εξασφάλιση ενέργειας, από το κράτος, σε προσιτές τιμές.
- Στα τιμολόγια της ενέργειας μπήκαν 5 χαράτσια, για να χρεωθεί ο Ελληνικός λαός την πτώχευση των Τραπεζών.
Άνθρωποι πεθαίνουν δίπλα στα μαγκάλια και στις σόμπες, ενόσω οι υπεύθυνοι καγχάζουν, κατηγορώντας τους, για "αμορφωσιά".
Δεκάδες χιλιάδες αυτοκίνητα ιδιωτών και του Δημοσίου ακινητοποιήθηκαν, από τον φόρο στην βενζίνη.
Το Σύνταγμα προβλέπει και κατοχυρώνει, ως ανθρώπινο δικαίωμα, την στέγαση των πολιτών,
- Οι κυβερνήσεις παραχώρησαν αυτό το δικαίωμα, στους Τραπεζίτες. Τους έκαναν κυρίαρχους του Ρίαλ Εστέιτ, σε ολόκληρη τη χώρα, ισχυροποιώντας τους "αναίμακτους" πλειστηριασμούς- αφού πρώτα πτώχευσαν τους πολίτες- μέσω κομπιούτερ.
Έτσι, τώρα η ΞΕΝΗ πλέον, Τράπεζα, αφού εισέπραξε, όσες δόσεις μπόρεσες να πληρώσεις, σου παίρνει την περιουσία σου και μετά έρχεται να στην νοικιάσει, ή να την πουλήσει, σε κάποιον άλλον. Δεν έχει σημασία ότι ΕΣΥ την έχεις ανακεφαλαιοποιήσει τρείς φορές!
Από κοντά ΚΑΙ το κράτος, που απέκτησε το δικαίωμα να σου παίρνει το σπίτι και ό,τι έχεις και δεν έχεις, αν χρωστάς, στην εφορία, στην ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΔΕΗ, σε τροχαία παράβαση!
Αυτά είναι μόνο μερικά, από τα "δικαιώματα" σου, (δεν μιλάω, για την Υγεία, την Παιδεία, την ισότητα στη Δικαιοσύνη, το δικαίωμα στην αντίσταση κ.α.) που χρησιμοποιούνται, ως φερετζές, για να μην αποκαλύπτεται η ουσία του αστικού πολιτεύματος. Η κυριαρχία, δηλαδή, της μεγαλοϊδιοκτησίας με την αρωγή των κυβερνήσεων, που ψηφίζουμε, εντελώς τυφλοί, για να ορίζουν, μονομερώς, τους όρους της ζωής μας.
Και αυτό, γιατί, το ίδιο το κράτος, που θεωρητικά θέσπισε αυτά τα δικαιώματα-μετά από αιματηρούς αγώνες-είναι το ίδιο, που προφασιζόμενο "έκτακτες ανάγκες" και άλλα γραφικά, είναι ο μεγαλύτερος παραβάτης τους, αφού τα καταργεί με μονομερείς νόμους!
Ένα Σύνταγμα-πολιτικό σχέδιο εξαπάτησης των αφελών. Αυτό έχουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση