GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Σε καραντίνα ο πρόεδρος της Μογγολίας

Σε καραντίνα λόγω του κορονοϊού τέθηκε ο πρόεδρος της Μογγολίας Μπατούλγκα Χαλτμάα και άλλοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι για 14 ημέρες ...

Σε καραντίνα λόγω του κορονοϊού τέθηκε ο πρόεδρος της Μογγολίας Μπατούλγκα Χαλτμάα και άλλοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι για 14 ημέρες έπειτα από επίσκεψή τους στην Κίνα, μετέδωσε σήμερα το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Montsame.

Ο Μπατούλγκα είναι ο πρώτος αρχηγός κράτους που επισκέπτεται την Κίνα από τον Ιανουάριο που η χώρα άρχισε να επιβάλει ειδικά μέτρα για την αποτροπή της εξάπλωσης του νέου κοροναϊού.

Έφτασε στο Πεκίνο μαζί με τον υπουργό Εξωτερικών Τσογκτμπαάταρ Ντάμντιν και άλλους υψηλόβαθμους αξιωματούχους της κυβέρνησής του χθες Πέμπτη και είχε συνάντηση με τον Κινέζο πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ και τον Πρωθυπουργό Λι Κετσιάνγκ.

Ο πρόεδρος και οι αξιωματούχοι της κυβέρνησής του που επισκέφθηκαν την Κίνα τέθηκαν σε καραντίνα αμέσως μετά την επιστροφή τους στη Μογγολία για προληπτικούς λόγους, διευκρίνισε το Montsame.

Πηγή: Reuters, ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση