GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος στην Τουρκία: Σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον γαμπρό του Ερντογάν

Οι αποκαλύψεις για ένα σκάνδαλο στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται ο γαμπρός του Τούρκου προέδρου, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, έχουν προκαλέσει θόρυβο...

Οι αποκαλύψεις για ένα σκάνδαλο στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται ο γαμπρός του Τούρκου προέδρου, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, έχουν προκαλέσει θόρυβο στην Τουρκία.
Τουρκικά ΜΜΕ μάλιστα κάνουν λόγο για επιχείρηση να συγκαλυφθεί η κομπίνα.
Η υπόθεση αφορά την αγορά μίας έκτασης κοντά στο σημείο όπου σχεδιάζεται να περάσει η Διώρυγα της Κωνσταντινούπολης.
Πρώτη η Cumhuriyet αποκάλυψε την αγορά της γης, στις 20 Ιανουαρίου, λέγοντας ότι ο Αλμπαϊράκ αγόρασε την έκταση το 2012, περίπου ένα χρόνο αφότου ανακοινώθηκε η δημιουργία του έργου, από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Την είδηση αναμετέδωσαν διάφορα ΜΜΕ, αναφέροντας πως η γη που αγόρασε ο Αλμπαϊράκ αρχικά είχε χαρακτηριστεί ως αγροτική, ωστόσο, μετά την ανακοίνωση της δημιουργίας του έργου για τη Διώρυγα της Κωνσταντινούπολης, το υπουργείο Περιβάλλοντος άλλαξε τη χρήση, επιτρέποντας την ανέγερση κατοικιών. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το κόστος της γης στην περιοχή αναμένεται να αυξηθεί κατακόρυφα.
Ωστόσο, δικαστήριο της Τουρκίας αποφάσισε να μπλοκαριστεί η πρόσβαση στις συγκεκριμένες ειδήσεις της Cumhuriyet, του περιοδικού LeMan and της αγγλικής έκδοσης του bianet.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση