GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Ευρωβουλευτές με κεφίγιε σε ένδειξη διαμαρτυρίας στο σχέδιο Τραμπ για τη Μέση Ανατολή - ΦΩΤΟ

Σε βίντεο διαμαρτυρίας στο σχέδιο του Αμερικανού Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ για το Μεσοανατολικό συμμετέχουν οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖ...

Σε βίντεο διαμαρτυρίας στο σχέδιο του Αμερικανού Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ για το Μεσοανατολικό συμμετέχουν οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης και Κώστας Αρβανίτης.

Οι δύο ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ φορώντας τις παλαιστινιακές μαντίλες, τις γνωστές κεφίγιε, συμμετέχουν στο βίντεο της ευρωομάδας της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, διαμαρτυρόμενοι για τη «Συμφωνία του Αιώνα» την οποία παρουσίασε ο Τραμπ τον προηγούμενο μήνα.

«Οι ευρωβουλευτές μας λαμβάνουν θέση για ένα κυρίαρχο, βιώσιμο και παρακείμενο παλαιστινιακό κράτος! Εκφράζουμε τη βαθύτατη αλληλεγγύη μας στον παλαιστινιακό λαό και τις προοδευτικές δυνάμεις στο Ισραήλ, που αγωνίζονται για ειρήνη, δικαιοσύνη και ισότητα» αναφέρει η ανάρτηση της ομάδας της Ευρωπαϊκής Αριστεράς στο twitter.

Δείτε το tweet:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση