GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κώστας Βουτσάς: Το "αντίο" της ΑΕΚ στον σπουδαίο ηθοποιό - ΦΩΤΟ

Το δικό της «αντίο» έστειλε η ποδοσφαιρική και η μπασκετική ΑΕΚ στον Κώστα Βουτσά που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τετάρτης σε ηλικία...

Το δικό της «αντίο» έστειλε η ποδοσφαιρική και η μπασκετική ΑΕΚ στον Κώστα Βουτσά που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τετάρτης σε ηλικία 88 ετών.

Το μήνυμα της ΠΑΕ:

«Για ολόκληρη την Ελλάδα, για όλους τους Ελληνες το όνομα του Κώστα Βουτσά θα είναι πάντα ταυτισμένο με το γέλιο, το κέφι και τη χαρά.

Για την οικογένεια της ΑΕΚ η σημερινή ημέρα θα αποτελεί για πάντα ημέρα βαθύτατου πένθους και απέραντης θλίψης!

Έφυγε από τη ζωή ένας τεράστιος ηθοποιός, ένας μεγάλος ΑΕΚτζής, εκείνος που πρώτος απ’ όλους μας ξενάγησε στο νέο μας γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Εκείνος που πρώτος έσφιξε τη γροθιά του και μας ένωσε μπροστά στο μεγάλο μας όνειρο!

Κώστα Βουτσά, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!

Θα ζεις για πάντα στην ψυχή και στην καρδιά μας!

Θα υπάρχει για σένα η θέση σου στην «Αγιά Σοφιά»!

Θα είσαι για πάντα ΑΘΑΝΑΤΟΣ στη μνήμη μας!

Η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει τα θερμά της συλληπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του κορυφαίου Ελληνα ηθοποιού!»

Το αντίστοιχο της ΚΑΕ:

«Έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων ένας από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς της χώρας. Γι’ αυτό το ταλέντο και τις παρακαταθήκες, που άφησε πίσω του, στο Θέατρο, τον Κινηματογράφο, την Τηλεόραση, κλίνουμε όλοι σήμερα το γόνυ.

Ο πολύς κόσμος θα θυμάται τον κακομαθημένο γιο στη «Χαρτοπαίκτρα». Tον αγαθό Κωνσταντινουπολίτη στη «Νύχτα Γάμου». Τον fake… Εγγλέζο από την Καλαμάτα στο «Γαμπρό από το Λονδίνο». Τον τραγουδιστή της μπάντας να τραγουδά… φσστ μπόινγκ στο «Κάτι να καίει». Τον κατά λάθος ασθενή στον «άφραγκο Ωνάση».

Εμείς, οι «Ενωσίτες» θα τον θυμόμαστε στα σκαλοπάτια του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας και του Καλλιμάρμαρου να βλέπει την αγαπημένη του ΑΕΚ. Να είναι ένας από μας. Να τραγουδά και να τσακώνεται για χάρη της. Και για μία και μόνο φορά στη ζωή του να αποδύεται τη στολή του κωμικού και αντί για γέλιο να «καταφέρνει» εκείνο το πρωινό στη Στέγη να μας κάνει να βουρκώσουμε. Τι λέμε; Να ξεσπάσουμε σε κλάματα. Από συγκίνηση. Συναισθήματα, που περόνιασαν το κορμί μας και πυρπόλησαν την ψυχή μας. Πρωταγωνιστής, όντας πρόσφυγας και ο ίδιος, στο εκπληκτικό βίντεο της ΠΑΕ ΑΕΚ για την παρουσίαση της «Αγια-Σοφιάς». Είπε λόγια, που τσάκισαν το «είναι» μας. «Αυτό έγινε η πατρίδα μας… Εδώ ενώσαμε για πάντα τις ζωές μας… Εδώ κρατήσαμε ζωντανή τη φλόγα της Πόλης… Δεν ήταν παλάτι… Ήταν Ναός», είπε απευθυνόμενος στον «εγγονό» του για τα Ιερά Χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας, και το άκουσε όλη η Ελλάδα, στην πληρέστερη εμφάνιση της ζωής του.

Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε… Δεν έφυγαν οι θύμησες για όλα όσα προσέφερε στον πολιτισμό και την κοινωνία.

Σύσσωμη η οικογένεια της «Βασίλισσας» εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της για το χαμό του «Ξυπόλητου Πρίγκιπα» της Μεγάλης Οθόνης. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Καλοστραθιά, μέγιστε Κώστα.

ΑΕΚ BC».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση