GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγωδία στη Νέα Μανωλάδα: Το ανατριχιαστικό παιχνίδι της μοίρας για τα θύματα του τροχαίου - ΦΩΤΟ

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος καθώς τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου στο ύψος της Νέας Μανωλάδας. Δύο νεκροί...

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος καθώς τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου στο ύψος της Νέας Μανωλάδας.

Δύο νεκροί και μία τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στις 10 το βράδυ της Κυριακής. Σύμφωνα με το ilialive.gr το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και είχε κατεύθυνση προς Πύργο, συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες με όχημα που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα και στη συνέχεια με μία νταλίκα και ένα φορτηγό. Ο 25χρονος και ο 28χρονος που επέβαιναν στο όχημα σκοτώθηκαν ακαριαία. Στο ένα από τα δύο φορτηγά οχήματα επέβαινε μία γυναίκα που τραυματίστηκε από τη σύγκρουση και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο άτυχος 28χρονος νωρίτερα είχε βαπτίσει την κόρη στο χωριό του. Ο 25χρονος με το θάνατο του βύθισε ακόμα πιο πολύ στο πένθος την οικογένεια του, που είδε και το δεύτερο παιδί της να χάνεται στην άσφαλτο. Πριν από περίπου δύο χρόνια, στις 19 Μαΐου 2018, είχε σκοτωθεί σε τροχαίο στον Μπράλο ο αδελφός του.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση