GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Άγιος Βαλεντίνος με... απολυμαντικά - Η ιδέα ενός ανθοπωλείου κατά της εξάπλωσης του ιού

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και στην Κίνα δεν θα μπορούσε να μην επηρεαστεί και η συγκεκριμένη ημέρα από τον κορονοϊό. Μια α...

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και στην Κίνα δεν θα μπορούσε να μην επηρεαστεί και η συγκεκριμένη ημέρα από τον κορονοϊό.

Μια ανθοπώλης στην Κίνα μαζί με τα λουλούδια που πουλάει, δίνει και ένα απολυμαντικό χεριών για να εμποδίσει την εξάπλωση του ιού. Η ιδέα της ήρθε όταν ένας πελάτης της ζήτησε να απολυμάνει το μπουκέτο που ήθελε να στείλει.

Η ίδια, φορώντας μάσκα, απολυμαίνει προσεκτικά τα χέρια της καθημερινά, φορά γάντια κατά τη σύνθεση των μπουκέτων και βάζει το μπουκαλάκι με το απολυμαντικό ανάμεσα στα λουλούδια.

Όπως λέει, η ανθοπώλης, σύμφωνα με το Reuters, η κατάσταση είναι δύσκολη για τους επαγγελματίες καθώς οι πωλήσεις έχουν κατρακυλήσει κατά 90% με τα καταστήματα να είναι άδεια.

Πηγή πληροφοριών και φωτογραφίας: Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση