GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαμός στην Τουρκία: Αγωγή από τον Ερντογάν κατά του Κιλιτσντάρογλου

Αγωγή 85.000 δολαρίων κατά του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου υπέβαλε την Πέμπτη ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρ...

Αγωγή 85.000 δολαρίων κατά του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου υπέβαλε την Πέμπτη ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η τουρκική έκδοση του Sputnik, ο Ερντογάν υπέβαλε την αγωγή κατά του προέδρου του κόμματος CHP, λόγω των δηλώσεων που είχε κάνει στην κοινοβουλευτική του ομάδα.

Στην μήνυση που υπέβαλε στο πρωτοδικείο ο δικηγόρος του, Χουσεϊν Αϊντίν εμπεριέχονται οι δηλώσεις που έκανε ο Κιλιτσντάρογλου στην κοινοβουλευτική του ομάδα στις 11 Φεβρουαρίου.

Στις δηλώσεις που έκανε ο Κιλιτσντάρογλου, ανέφερε ότι ο πολιτικός κλάδος της οργάνωσης FETO, είναι ο ίδιος ο Ερντογάν, διότι αυτός ήταν ο οποίος άνοιξε όλα τα κρατικά απόρρητα σε αυτήν την οργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση