GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Τι λέει ο δήμαρχος Ξάνθης για την ακύρωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων

«Προσπαθώ να επικοινωνήσω με τον υπουργό... η άποψή μου είναι γιατί να εφαρμόσουμε τον νόμο τόσο αυστηρά στις εκδηλώσεις του πολιτισμ...

«Προσπαθώ να επικοινωνήσω με τον υπουργό... η άποψή μου είναι γιατί να εφαρμόσουμε τον νόμο τόσο αυστηρά στις εκδηλώσεις του πολιτισμού και του καρναβαλιού και όχι στα γήπεδα ή σε άλλους χώρους που έχουν τον ίδιο κόσμο. Στα κλαμπ, στα μαγαζιά με 1000 άτομα, δεν υπάρχει επικινδυνότητα; Γιατί στοχευμένα να δημιουργεί ένα τέτοιο οικονομικό και ψυχαγωγικό πλήγμα σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στους τέσσερις δήμους, στην Πάτρα, στο Ρέθυμνο, στην Καλαμάτα και σε εμάς;», δήλωσε στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή «Τεντιμπόηδες» με τους Μάνο Νιφλή και Άκη Παυλόπουλο ο δήμαρχος Ξάνθης Εμμανουήλ Τσέλεπης, μετά την απόφαση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια να ακυρωθούν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα.

«Αν υπήρχε κάποιο δείγμα επικινδυνότητας, ας καλούσαν τους τέσσερις δημάρχους να μας πουν τι συμβαίνει. Έχουμε και εμείς ευθύνη για την κοινωνία, δεν είναι ευαίσθητα μόνο τα υπουργεία. Και εμείς αγαπάμε την κοινωνία και εμείς είμαστε δίπλα της κάθε μέρα», πρόσθεσε ο κ. Τσέλεπης.

«Προσπαθώ να επιβεβαιώσω τους λόγους της επιλογής αυτής... Έχουμε πουλήσει 16.500 στολές, τα ξενοδοχεία, τα μαγαζιά εδώ και δύο ημέρες προϊόντα χιλιάδων ευρώ. Στους αγώνες που μαζεύονται 45.000 κόσμος θα τους ακυρώσουμε; Μήπως ξεκίνησαν να εφαρμόσουν μία πρόληψη από λάθος θεσμό δραστηριοτήτων;», αναρωτήθηκε ο δήμαρχος της πόλης.

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση