GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση εμπειρογνωμόνων Ελλάδας - Βόρειας Μακεδονίας για δημιουργία συνοριακού σταθμού στις Πρέσπες

Η πρώτη συνάντηση της Κοινής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων από την Ελλάδα και τη Βόρεια Μακεδονία για την εγκαθίδρυση συνοριακής διέλευση...

Η πρώτη συνάντηση της Κοινής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων από την Ελλάδα και τη Βόρεια Μακεδονία για την εγκαθίδρυση συνοριακής διέλευσης στην περιοχή της Λίμνης Πρεσπών πραγματοποιήθηκε χθες στα Σκόπια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, η συνάντηση έγινε σε θετικό και εποικοδομητικό κλίμα και σε πνεύμα αμοιβαίας κατανόησης.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών

"Την 31 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στη Δημοκρατία της Βορείου Μακεδονίας, στα Σκόπια, η πρώτη συνάντηση της Κοινής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για την εγκαθίδρυση μίας Συνοριακής Διέλευσης στην περιοχή της Λίμνης Πρεσπών.

Προεδρεύων της πρώτης συνάντησης ήταν ο Μόνιμος Υφυπουργός του Υπουργείου Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Βορείου Μακεδονίας, κ. Zoran Popov. Επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας ήταν ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίας Τάξης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, κ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας.

Τα δύο μέρη επεξεργάστηκαν και κατέληξαν σε κατ’ αρχήν συμφωνία επί του κειμένου του καταστατικού λειτουργίας της Κοινής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, το οποίο πρόκειται να υιοθετηθεί στη δεύτερή της συνάντηση.

Η συνάντηση έλαβε χώρα σε θετικό και εποικοδομητικό κλίμα και σε πνεύμα αμοιβαίας κατανόησης.

Συμφωνήθηκε, όπως η δεύτερη συνάντηση της Κοινής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων πραγματοποιηθεί κατά το πρώτο ήμισυ του μηνός Μαρτίου, στην Ελλάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση