GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΡΤ: Με ποιους ηθοποιούς συζητά για εκπομπές στην απογευματινή ζώνη

Στη μεγάλη δεξαμενή των ηθοποιών αναζητά η ΕΡΤ τα νέα πρόσωπα για την αναμόρφωση της απογευματινής ζώνης. Από τη... Λαγουδέρα στο Ραδ...

Στη μεγάλη δεξαμενή των ηθοποιών αναζητά η ΕΡΤ τα νέα πρόσωπα για την αναμόρφωση της απογευματινής ζώνης.

Από τη... Λαγουδέρα στο Ραδιομέγαρο βάζει πλώρη η Νάντια Κοντογεώργη. Η δημοφιλής ηθοποιός , που γνωρίσαμε στο «Κάτω Παρτάλι» και τώρα πρωταγωνιστεί στο «Πέτα τη Φριτέζα» στον ΑΝΤ1, βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΕΡΤ για να αναλάβει την παρουσίαση εκπομπής ποικίλης ύλης που σχεδιάζει η δημόσια τηλεόραση για την απογευματινή ζώνη.

Στα δοκιμαστικά που βρίσκονται σε εξέλιξη, πέρασαν και άλλοι ηθοποιοί, όπως η Τζένη Μπότση και η τελική επιλογή της διοίκησης της ΕΡΤ αναμένεται τις προσεχείς μέρες.

Όσο για το τηλεπαιχνίδι που θα μεταδίδεται πριν από το κεντρικό δελτίο, για παρουσιαστής προορίζεται ο ηθοποιός Νίκος Κουρής. Η τελική έγκριση θα έρθει αφού περάσει από τις επιτροπές προγράμματος και κοστολογίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση