GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεσσαλονίκη: “Μπούκαραν” με αυτοκίνητο σε σούπερ μάρκετ - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα νέο περιστατικό ληστείας, με χρήση αυτοκινήτου ως πολιορκητικού κριού, σημειώθηκε στην περιοχή του Τριλόφου στη Θεσσαλονίκη. Όπως...

Ένα νέο περιστατικό ληστείας, με χρήση αυτοκινήτου ως πολιορκητικού κριού, σημειώθηκε στην περιοχή του Τριλόφου στη Θεσσαλονίκη.

Όπως φαίνεται στο βίντεο οι δράστες τα ξημερώματα της 9ης Φεβρουαρίου με ένα κλεμμένο αυτοκίνητο φτάνουν έξω από το σούπερ μάρκετ. Ο ένας εκ των δύο κατεβαίνει από το αυτοκίνητο και πλησιάζει την είσοδο. Ο δεύτερος δράστης και οδηγός πέφτει με το αυτοκίνητο πάνω στην τζαμαρία. Τότε, με γρήγορες κινήσεις, ο συνεργός του μπαίνει στο σούπερ μάρκετ, αρπάζει το κουτί του εράνου και οι δυο τους στη συνέχεια γίνονται καπνός.

Σύμφωνα με το voria.gr λίγες ώρες αργότερα και έπειτα από επεισοδιακή καταδίωξη, συλλαμβάνεται, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης ο ένας εκ των δύο, ένας 21χρονος Ρομά. Κοντά στον οικισμό Αγίας Σοφίας, το όχημα των δραστών προσέκρουσε σε κολόνα με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί και να συλληφθεί ο 21χρονος, ενώ ο συνεργός του κατάφερε να διαφύγει.

Την υπόθεση εξιχνίασαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης. Έπειτα από έρευνα προέκυψε ότι οι δύο δράστες προέβησαν, μέσα σε περίπου 36 ώρες σε κλοπές οχημάτων και διαρρήξεις καταστημάτων στις περιοχές Θέρμης, Θερμαϊκού, Μενεμένης αλλά και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, από τα οποία αφαίρεσαν συρτάρια ταμειακών μηχανών, βιβλιάρια τραπεζών καθώς και ένα κουτί εράνων. Οι δύο διαρρήκτες προσπάθησαν να κλέψουν και ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο κοπέλες.

Έπειτα από δύο μέρες με ένταλμα σύλληψης, πιάστηκε στα δίχτυα των αστυνομικών αρχών και ο δεύτερος δράστης στην περιοχή της Λάρισας.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή πληροφοριών: Voria gr

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/ Voria gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση