GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξάρχεια: Μέλη σπείρας έσπερναν τον τρόμο κάνοντας ληστείες - Ήταν ιδιαίτερα βίαιοι

Τον τρόμο στην περιοχή των Εξαρχείων έσπερναν το τελευταίο εξάμηνο τα μέλη μίας σπείρας αλλοδαπών, που εξαρθρώθηκε από την αστυνομία....

Τον τρόμο στην περιοχή των Εξαρχείων έσπερναν το τελευταίο εξάμηνο τα μέλη μίας σπείρας αλλοδαπών, που εξαρθρώθηκε από την αστυνομία.

Έπειτα από έρευνα του τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων, ταυτοποιήθηκαν τα μέλη της σπείρας και σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος 18 αλλοδαπών, για εγκληματική οργάνωση, κλοπές, ληστείες και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σε βάρος τους εκδόθηκαν ισάριθμα εντάλματα σύλληψης, ενώ έπειτα από αστυνομικές επιχειρήσεις στις περιοχές των Εξαρχείων, της Κυψέλης, του Αγίου Παντελεήμονα και του Μενιδίου, συνελήφθησαν οι πέντε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η σπείρα είχε διαρκή δράση, με διαφορετική σε κάθε περίπτωση σύνθεση ομάδας και εναλλαγή ρόλων. Οι εγκληματικές τους πράξεις χαρακτηρίζονταν από ιδιαίτερη θρασύτητα και βιαιότητα. Είναι χαρακτηριστικό, δε, ότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα άλλαζαν την εξωτερική τους εμφάνιση, κυρίως με διαφορετικό κούρεμα και βάψιμο των μαλλιών τους.

Όταν συλλαμβάνονταν, δήλωναν διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας, εθνικότητα και ημερομηνία γέννησης. Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 18 περιπτώσεις ληστειών και διαρρήξεων-κλοπών στην περιοχή των Εξαρχείων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο ανακριτή και σε βάρος τεσσάρων εξ’ αυτών εκδόθηκαν εντάλματα προσωρινής κράτησης. Οι έρευνες για τον εντοπισμό και σύλληψη και των υπολοίπων μελών της σπείρας, συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση