GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το πρώτο κρούσμα στην Αθήνα

Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στην Αθήνα είναι μια γυναίκα 40 ετών η οποία, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγεία...

Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στην Αθήνα είναι μια γυναίκα 40 ετών η οποία, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, είχε ταξιδέψει πρόσφατα στη Βόρεια Ιταλία, στις περιοχές τις οποίες έχει "χτυπήσει" ο κορονοϊός.

Όπως ανέφερε ο κ. Τσιόδρας,βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών της έτσι ώστε να εντοπιστούν όλοι οι άνθρωποι που ήρθαν σε επαφή μαζί της κατά και μετά την επιστροφή της από την Ιταλία. Η κατάσταση της υγείας της, όπως και των άλλων δύο ασθενών, είναι καλή και όλοι παρακολουθούνται από ειδικούς.

H 40χρονη μεταφέρεται στο Αττικόν, το οποίο αποτελεί νοσοκομείο αναφοράς. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μόνη της, όταν διαπίστωσε ότι παρουσιάζει ύποπτα συμπτώματα, μετέβη σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να δώσει δείγμα προκειμένου να εξεταστεί για τον κορονοϊό. Όταν τα αποτελέσματα βγήκαν θετικά οι θεράποντες ιατροί της ενημερώθηκαν για το πρωτόκολλο που έπρεπε να ακολουθήσουν και η γυναίκα θα νοσηλεύεται στο εξής στο Αττικόν νοσοκομείο σε ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση