GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πρώην του Τζόνι Ντεπ παραδέχεται ότι του ασκούσε σωματική βία - ΒΙΝΤΕΟ

Σε ηχητικά ντοκουμέντα που εξασφάλισε η Daily Mail, η Άμπερ Χερντ ακούγεται να παραδέχεται πως άσκησε αρκετές φορές σωματική βία στον...

Σε ηχητικά ντοκουμέντα που εξασφάλισε η Daily Mail, η Άμπερ Χερντ ακούγεται να παραδέχεται πως άσκησε αρκετές φορές σωματική βία στον τέως σύζυγό της Τζόνι Ντεπ.

Ήταν το 2015 όταν προσπαθούσαν να λύσουν τα προβλήματα στον γάμο τους. Η 33χρονη ηθοποιός είχε κατηγορήσει τον Τζόνι Ντεπ για ξυλοδαρμό και άσκηση βίας ενώ ο ίδιος είχε ανταποδώσει με τις ίδιες κατηγορίες και με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση.

Σε ηχογραφημένες συνομιλίες που είχαν στη διάρκεια συνεδριών με τη συγκατάθεση και των δύο, η Χερντ ακούγεται να παραδέχεται την επίθεση στον Ντεπ, ομολογεί ότι του πετά βάζα, γλάστρες και τηγάνια, ενώ ο Ντεπ λέει πως φοβάται ότι μοιάζουν με σκηνικό εγκλήματος.

"Συγγνώμη που δεν σε... χτύπησε στο πρόσωπο με κανονικό χαστούκι, αλλά σε χτυπούσα δεν σε γρονθοκοπούσα. Μωρό, δεν σου έριξα μπουνιά" ακούγεται η Χερντ που προσπαθεί να υποβαθμίσει το ξέσπασμά της. "Δεν ξέρω την κίνηση του χεριού μου, αλλά είσαι καλά, δεν σε πλήγωσα, δεν σου έριξα γροθιά, σε χτύπησα" πρόσθεσε.

Η Χερντ, δεινή υπερασπίστρια των γυναικείων δικαιωμάτων και συνηγορεί κατά της ενδοοικογενειακής βίας, ακούγεται να μαλώνει τον Ντεπ για να υποβαθμίσει την πράξη της, λέγοντας "είσαι τόσο μωρό! Ωρίμασε επιτέλους Τζόνι". Αυτό είναι ένα από τα δεκάδες περιστατικά ανάμεσά τους που καταγράφονται στα ηχητικά ντοκουμέντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση