GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σχόλασε ο γάμος όταν ο γαμπρός έφαγε της χρονιάς του - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Παραλίγο να λιντσάρουν έναν γαμπρό στο Πακιστάν όταν στη διάρκεια της γαμήλιας τελετής εμφανίστηκε η πρώτη του σύζυγος, η οποία ενημέ...

Παραλίγο να λιντσάρουν έναν γαμπρό στο Πακιστάν όταν στη διάρκεια της γαμήλιας τελετής εμφανίστηκε η πρώτη του σύζυγος, η οποία ενημέρωσε τη νύφη ότι ο αγαπημένος της είναι ήδη παντρεμένος όχι με μία αλλά με άλλες δύο γυναίκες.

Οι καλεσμένοι άρχισαν να σπρώχνουν και να χαστουκίζουν τον Ασίφ Ραφίκ Σιντίκι, έναν άνδρα γύρω στα 30, όταν άκουσα ότι είναι ήδη δίγαμος και πήγαινε για τον τρίτο γάμο, εξαπατώντας τη νύφη. Του έσκισαν το πουκάμισο και το παντελόνι και θα τον είχαν λιντσάρει αν δεν κρυβόταν κάτω από ένα λεωφορείο. Αν και η πολυγαμία είναι νόμιμη στο Πακιστάν και ένας άνδρας μπορεί να έχει τέσσερις συζύγου, ωστόσο, πρέπει να έχει τη συναίνεση των προηγούμενων συζύγων προτού ξαναπαντρευτεί.

Ο Σιντίκι δεν ενημέρωσε ποτέ για το γεγονός ότι είναι ήδη δύο φορές παντρεμένος τη μέλλουσα σύζυγό του και την οικογένειά της και έτσι έμειναν άναυδοι όταν στον παραθαλάσσιο χώρο στο Καράτσι όπου τελείτο το μυστήριο μπήκε εξοργισμένη μία γυναίκα.

Ένας από τους συγγενείς της νύφης τη ρωτά: "Ποιο είναι το πρόβλημα, αδερφή;"

"Αυτός είναι ο άνδρας μου, ο πατέρας αυτού του παιδιού. Μου έιπε ότι πήγαινε στο Χαϊντεραμπάντ για τρεις μέρες" απάντησε η γυναίκα που έφερε μαζί της και ένα μικρό αγόρι, το οποίο είπε ότι είναι ο γιος τους. Η γυναίκα αποκάλυψε ότι είχαν παντρευτεί το 2016 όταν γνώρισε τον Σιντίκι στο Πανεπιστήμιο όπου αυτός εργαζόταν. Το 2018 αυτός παντρεύτηκε κρυφά τη δεύτερη σύζυγό του, Ζέχρα Ασράφ, μία καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο γυναικών Τζινάχ στο Καράτσι. Η δεύτερη σύζυγος γνωστοποίησε το γεγονός στέλνοντας γραπτό μήνυμα στην πρώτη σύζυγο. Αυτός αρνήθηκε αρχικά την ύπαρξη της δεύτερης συζύγου αλλά στη συνέχεια το παραδέχτηκε.

Η δεύτερη σύζυγος ήταν που ενημέρωσε την πρώτη και για την τρίτη τελετή. Δεν είναι ξεκάθαρο τι συνέβη μετά. Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο ενώ συγγενείς της νύφης φέρεται να έκαναν τον γαμπρό μπλε μαρέ στο ξύλο σκίζοντάς του ακόμη και τα ρούχα. Αξιωματικοί έσωσαν τον άνδρα και τον μετέφεραν στο κοντινό αστυνομικό σταθμό όπου τους ακολούθησαν οι εξοργισμένοι συγγενείς. Αυτός μόλις βγήκε και τους είδε κρύφτηκε κάτω από ένα λεωφορείο αλλά οι συγγενείς τον απείλησαν ότι θα του βάλουν φωτιά.

Όταν είναι έτοιμος να επανεμφανιστεί, κάποιοι άνθρωποι παρενέβησαν και τον βοήθησαν να ξεφύγει από τη μήνιν των εξαπατημένων συγγενών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση