GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη καταφεύγει ερωτικά στον Κυπραίο για να κρατηθεί στη ζωή

Τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες" αποκαλύπτει η Κατερίνα Διδασκάλου με σ...

Τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες" αποκαλύπτει η Κατερίνα Διδασκάλου με συνέντευξή της στο "TV Έθνος".

Μιλώντας για τον ρόλο της Μυρσίνης που υποδύεται, ανέφερε: "Έγινε μια τρίωρη συζήτηση με τον Λευτέρη Χαρίτο και στη συνέχεια πήρα τα πρώτα σενάρια στα χέρια μου. Ξέρετε, το κείμενο και το σενάριο είναι πολύ σημαντικό στοιχείο στη μυθοπλασία. Ο κ. Καραγιάννης, ο παραγωγός της σειράς, και ο ΑΝΤ1 έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Και είναι σημαντικό μια σειρά με κόστος να αποφέρει έσοδα στον σταθμό που την προβάλλει. Τους δίνει και θάρρος για τη συνέχεια. Είδα από την πρώτη στιγμή στη Μυρσίνη τις πολλές δυνατότητες που δίνει ο ρόλος και τις μεγάλες διαφορές που έχει από σκηνή σε σκηνή. Υπέροχη πρόκληση".

Όσο για τον χαρακτηρισμό που της απoδίδουν στα social media ως η σύγχρονη Τασσώ Καββαδία, επεσήμανε: "Δεν τα έχω διαβάσει είναι η αλήθεια. Η Τασσώ Καββαδία ήταν μια τεράστια ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου. Νομίζω όμως η Μυρσίνη έχει πολύ περισσότερα επίπεδα από πλευράς σεναρίου. Είναι πολύ περισσότερα από τη σκληρή πεθερά, ο ρόλος που δημιούργησε η Μελίνα Τσαμπάνη. Έχουμε εξαιρετική επικοινωνία με τη σεναριογράφο .Είναι σκληρή πεθερά, είναι και πονεμένη μητέρα. Εξηγούνται οι λόγοι που η Μυρσίνη είναι σκληρή πεθερά. Η Ασημίνα έχει το ίδιο αίμα με τη γυναίκα που η Μυρσίνη πιστεύει πως σκότωσε τον γιο της. Μου γράφουν στο instagram πως είναι πολυεπίπεδος ο ρόλος... Είναι τιμή να με συγκρίνουν με την Τασσώ Καββαδία, μια τόσο σημαντική ηθοποιό που άφησε εποχή στον ελληνικό κινηματογράφο".

Για τη σχέση της Μυρσίνης με τον Κυπραίο απαντά: "Η Μυρσίνη είναι αρκετά έξυπνη και αυτό που θέλει πραγματικά από τον Κυπραίο είναι η έρευνα για τον φονιά του γιου της. Δεν έχει ησυχάσει. Είναι καταπληκτικό εύρημα του σεναρίου. Να γνωρίζει το κοινό και όχι οι ήρωες. Ισάξια πλοκή με αυτήν αρχαίας τραγωδίας. Σιγά σιγά η Μυρσίνη βλέποντας πως ο Θωμάς δεν ασχολείται με την αρχική αποστολή του απομακρύνεται".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση