GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φαίη Σκορδά: Ο γοητευτικός επιχειρηματίας που της έχει κλέψει την καρδιά - ΦΩΤΟ

Ερωτευμένη εδώ και έναν χρόνο φέρεται να είναι η Φαίη Σκορδά. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Hello, ο νέος σύντροφος της παρουσ...

Ερωτευμένη εδώ και έναν χρόνο φέρεται να είναι η Φαίη Σκορδά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Hello, ο νέος σύντροφος της παρουσιάστριας ονομάζεται Νίκος Ηλιόπουλος. Ο γοητευτικός και γεροδεμένος επιχειρηματίας ασχολείται με το digital marketing. Βέβαια, είναι άξιο απορίας πως ο επιχειρηματίας και άνθρωπος των media θα διαχειριστεί τα φώτα της δημοσιότητας στο πλευρό της διάσημης συντρόφου του, αφού δεν έχει καμία σχέση με το χώρο της showbiz.

Ο Νίκος Ηλιόπουλος είναι συνιδρυτής της εταιρείας Cloudevo του κυρίου συνεργάτη της Google σε Ελλάδα και Κύπρο, ο Νίκος Ηλιόπουλος κατέχει τη θέση του head of digital της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας protothema.gr.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», με τη στρατηγική και τις ιδέες του, στα έξι χρόνια που ανέλαβε το συγκεκριμένο πόστο, πέτυχε 30% αύξηση στην επισκεψιμότητα της σελίδας , 90% παραμονή μέσου χρόνου των αναγνωστών και 40% αύξηση του ad revenue στα κινητά.

Ο Νίκος Ηλιόπουλος φοίτησε στο ιδιωτικό εκπαιδευτήριο «Κωστέα - Γείτονα» και είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Αθηνών. Οι συνεργάτες του έχουν να πουν μόνο τα καλύτερα για τον σοβαρό επαγγελματία με το απίθανο χιούμορ, κάνοντας λόγο για έναν πανέξυπνο και τα ταλαντούχο επιχειρηματία, δαιμόνιο στις ψηφιακές στρατηγικές μάρκετινγκ με επιτυχημένες συνεργασίες, ακόμη και σε κομματική εκστρατεία γνωστού πολιτικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση