GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και... κινητή σάουνα για τους Ρώσους που αντέχει η τσέπη τους

Ακόμη και σάουνα θα μπορούν να παραγγέλνουν στο σπίτι τους εφεξής οι Ρώσοι, που η τσέπη τους αντέχει να σηκώσει το κόστος. Η ιδέα της...

Ακόμη και σάουνα θα μπορούν να παραγγέλνουν στο σπίτι τους εφεξής οι Ρώσοι, που η τσέπη τους αντέχει να σηκώσει το κόστος.

Η ιδέα της κινητής σάουνας ανήκει στην εταιρεία Mobitruck, που θα χρεώνει τους πελάτες με 90.000 ρούβλια (1.420 δολάρια) για μία ημέρα. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν μπουρνούζια, πετσέτες, παντόφλες μέχρι και το μασάζ που θα ζητήσει ο πελάτης.

Η συγκεκριμένη εταιρεία κατασκευάζει ήδη οχήματα για κινητές καντίνες. Η πρωτότυπη κινητή σάουνα που δημιούργησε προωθείται ως προϊόν στη ρωσική πρωτεύουσα αυτό τον μήνα, καθώς τοποθετήθηκε μία τέτοια κινητή σάουνα έξω από το κτίριο όπου στεγάζεται η ρωσική κυβέρνηση.

Βέβαια, η εταιρεία σκοπεύει να πωλεί κιόλας κινητές σάουνες, σε τιμή που θα κυμαίνεται μεταξύ 3,5 εκατομμυρίων και 5,7 εκατομμυρίων ρουβλίων ανάλογα με τις προδιαγραφές.

Όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης της, Ραφαέλ Καμπίροφ, υπάρχει ενδιαφέρον από πελάτες. «Είναι πολλοί που ζητάνε να νοικιάσουν μια τέτοια σάουνα. Υπάρχουν όμως και πολλοί που ενδιαφέρονται να αγοράσουν. Είναι μια καλή λύση γι' αυτούς που δεν μπορούν να έχουν την δική τους 'μπάνια'», τόνισε.

Η ρωσική σάουνα, γνωστή ως «μπάνια», είναι αρκετά δημοφιλής στους Ρώσους, οι οποίοι πηγαίνουν εκεί τα απογεύματα μετά την δουλειά τους για να ξεκουράσουν το σώμα τους και να πιουν μαζί με τους φίλους τους, το ρωσικό αναψυκτικό «κβας», μπίρα, με μεζέδες αποξηραμένα ψάρια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση