GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βελόπουλος σε ΝΔ: Η ιστορία με τη Χάγη και την υφαλοκρηπίδα θα είναι τα δικά σας Ίμια - ΒΙΝΤΕΟ

«Το Μαυροβούνιο είναι μία μικρή χώρα, αλλά είναι μια από τις πιο διεφθαρμένες της ΕΕ», υποστήριξε μεταξύ άλλων μιλώντας στη Βουλή κατ...

«Το Μαυροβούνιο είναι μία μικρή χώρα, αλλά είναι μια από τις πιο διεφθαρμένες της ΕΕ», υποστήριξε μεταξύ άλλων μιλώντας στη Βουλή κατά τη συζήτηση για την κύρωση της συμφωνίας επιστημονικής και τεχνολογικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Μαυροβουνίου, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

«H Ευρώπη κάνει τα στραβά μάτια στο λαθρεμπόριο τσιγάρων γιατί στόχος είναι η χώρα να απαγκιστρωθεί από την ρωσική επιρροή», ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Πρόσθεσε ότι «στο Μαυροβούνιο διώκεται η εκκλησία. Η κυβέρνηση προχωρά σε δημεύσεις περιουσιών. Ο πρωθυπουργός μας έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό του Μαυροβουνίου γι' αυτό το θέμα. Θα ρωτήσετε: «μα για την εκκλησία θα ενδιαφερθούμε;». Ναι μας ενδιαφέρει γιατί είναι ορθόδοξη εκκλησία. Κι εσείς δεν κάνετε τίποτα. Αν αναφερόμασταν στο Ισλάμ θα ήσαστε όλοι στα κάγκελα. Όταν μιλάμε για τον Χριστιανισμό και την Ορθοδοξία κανείς δεν ενδιαφέρεται. Έχω μια έρευνα που λέει ότι το 2019 ήταν η χειρότερη χρονιά για τους χριστιανούς παγκοσμίως. Δέχθηκαν επιθέσεις, κάηκαν εκκλησίες, βιάστηκαν χριστιανοί», είπε μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και συνέχισε: «Χθες κάποιοι πέταξαν μπογιές σε χριστιανικά μνημεία και εδώ μέσα δεν μίλησε κανείς. Αν το έκαναν αυτό σε ισλαμικό τέμενος όλοι θα φωνάζατε. Κανονικά ο νόμος περί ρατσισμού θα πρέπει να συμπεριλάβει και τους Χριστιανούς. Αλλά εσείς έχετε μια ελληνοφοβική κυβέρνηση, ενώ θα έπρεπε να θεωρούνται ρατσιστικά όλα τα αδικήματα αυτού του είδους και για όλες τις θρησκείες. Όμως ούτε αυτό δεν κάνετε».

Συνεχίζοντας ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επανέλαβε τις επιφυλάξεις του για το ενδεχόμενο προσφυγής στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

«Γιατί δεν ορίζετε τώρα τα 12 ναυτικά μίλια και μετά να πάτε στη Χάγη; Γιατί αν μείνουμε στα 6 ναυτικά μίλια και μετά πάτε στη Χάγη θα χάσουμε τα πάντα. Να ξέρετε πως αυτή η ιστορία με τη Χάγη, την ΑΟΖ και την υφαλοκρηπίδα θα είναι τα δικά σας Ίμια», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Ακούσατε τι είπε ο Πάϊατ; Ο φίλος σας; Που βγαίνετε όλοι οι υπουργοί της ΝΔ, παλιότερα έβγαιναν και του ΣΥΡΙΖΑ, και φωτογραφίζεστε μαζί του. Είπε να κάνουμε συνεκμετάλλευση. Δεν ξεκαθαρίζει νησιά, νησίδες, βραχονησίδες στην δήλωσή του».

Τέλος, ο κ. Βελόπουλος αναφέρθηκε στο θέμα των προστατευομένων μαρτύρων για την υπόθεση Novartis.

«Αυτοί οι προστατευόμενοι μάρτυρες, παύουν να είναι προστατευόμενοι όταν είναι κρυπτόμενοι. Ήρθε η ώρα να τους βγάλετε τις κουκούλες και να μας πουν αν έλεγαν αλήθεια ή ψέματα. Τι έγινε με τη Novartis. Θα τους ξεκουκουλώσουμε για να δούμε ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να κουκουλώσουν το σκάνδαλο. Αυτή η ιστορία δεν θα είχε φθάσει εδώ αν η ΝΔ είχε δεχθεί την πρότασή μας να πηγαίνουν οι πολιτικοί στον φυσικό δικαστή», κατέληξε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση