GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επική δήλωση του προέδρου της Στεάουα: Οι παίκτες μου κάνουν συνέχεια σεξ, γι' αυτό δεν παίζουν καλά

Για τα κακά αποτελέσματα της Στεάουα ευθύνεται το πολύ... σεξ των παικτών. Ο ιδιοκτήτης του ρουμανικού συλλόγου, Τζίτζι Μπεκάλι, πιστ...

Για τα κακά αποτελέσματα της Στεάουα ευθύνεται το πολύ... σεξ των παικτών. Ο ιδιοκτήτης του ρουμανικού συλλόγου, Τζίτζι Μπεκάλι, πιστεύει ότι γνωρίζει τι φταίει για τα πρόσφατα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας στο πρωτάθλημα: «Η πολύ λάθος προπόνηση των παικτών».

Η νικήτρια του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης το 1986, ο πιο επιτυχημένος σύλλογος της Ρουμανίας με 26 εθνικούς τίτλους, απέτυχε να κερδίσει στα τρία τελευταία παιχνίδια της και ο Μπεκάλι δήλωσε ότι ευθύνονται οι παίκτες που έκαναν υπερβολικό σεξ.

«Οι παίκτες μου κάνουν πολύ συχνά έρωτα με τις φιλενάδες τους, γι΄ αυτό και δεν παίζουν καλό ποδόσφαιρο», δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ μετά την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Ταργκοβίστε, η οποία άφησε την Στεάουα Βουκουρεστίου στην 4η θέση της κατάταξης, οκτώ βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Κλουζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση