GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριες Μέλισσες: Η συνάντηση της Λενιώς με τον Κωνσταντή και οι... αιματηρές συνέπειες

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις και στο αποψινό επεισόδιο της σειράς εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» που έχει καθηλώσει το τηλ...

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις και στο αποψινό επεισόδιο της σειράς εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Όπως θα δούμε σήμερα, η Δρόσω αναγκάζεται να αποκαλύψει στη Λενιώ την εγκυμοσύνη της, παρουσιάζοντας όμως κάποιον άλλον για πατέρα του παιδιού της. Παράλληλα, ο Κυπραίος βρίσκει καταφύγιο σ’ ένα μοναστήρι ενώ ο Νικηφόρος ακούει τον Κωνσταντή που συνεχίζει να περηφανεύεται στον Μελέτη, πως πλάγιασε με τη Δρόσω. Ο Νικηφόρος, σοκαρισμένος, επιτίθεται στη Δρόσω, η οποία μάταια προσπαθεί να τον πείσει για την αθωότητά της. Την ίδια ώρα, ο Δούκας πληρώνει έναν αγρότη, για να μπει στις συναντήσεις που οργανώνει ο Μιλτιάδης με σκοπό να μάθει τι σκαρώνουν.

Θα προλάβει να εμποδίσει τα σχέδια του Μιλτιάδη;

Η Παγώνα επιστρέφει στο σπίτι της αλλά ο Τόλλιας δεν την υποδέχεται με θερμές αγκάλες. H Ασημίνα ανακοινώνει στη Μυρσίνη, πως δεν θα κοντράρει τον Νικηφόρο στην απόφασή του και θα τον ακολουθήσει στο Παρίσι.

Την ίδια στιγμή, η Λενιώ βρίσκει τη Δρόσω καταρρακωμένη και μαθαίνει πως ο Κωνσταντής διαδίδει ότι πλάγιασε μαζί της. Όταν πηγαίνει να του ζητήσει τα ρέστα, η κατάσταση δεν αργεί να φύγει απ’ τον έλεγχο με… αιματηρές συνέπειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση