GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καραβάνια προσφύγων και μεταναστών από την Τουρκία με προορισμό την Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ

Εικόνες εκατοντάδων προσφύγων και μεταναστών, μεταξύ των οποίων και παιδιά, που αναχωρούν από την Τουρκία με προορισμό την Ελλάδα, μεταδί...

Εικόνες εκατοντάδων προσφύγων και μεταναστών, μεταξύ των οποίων και παιδιά, που αναχωρούν από την Τουρκία με προορισμό την Ελλάδα, μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ.
Κάποιοι βρίσκονται στο Δικελί κοντά στη Σμύρνη και φέρονται έτοιμοι να επιβιβαστούν σε βάρκες προκειμένου να περάσουν απέναντι στη Λέσβο.
“Πηγαίνουμε στην Ελλάδα, έχουμε ετοιμάσει τα πράγματά μας και τα χρήματά μας. Ήρθαμε να ετοιμάσουμε τις βάρκες και τον εξοπλισμό μας. Θα πάμε στην Ελλάδα από εδώ”, λέει ένας άνδρας στην τηλεοπτική κάμερα και συμπληρώνει: “Μπορούμε να περάσουμε ελεύθερα. Οι συνοριοφύλακες και όλοι μας είπαν ότι τα σύνορα είναι ανοιχτά. Μας είπαν ‘μπορείτε να φύγετε τώρα. Μπορείτε να φύγετε οποιαδήποτε ώρα’”.
Σε άλλες εικόνες, εκατοντάδες άνθρωποι φαίνονται να περπατούν από την Αδριανούπολη με κατεύθυνση προς την Ελλάδα. Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ προέρχονται από τη Συρία, το Ιράν, το Ιράκ, το Πακιστάν και το Μαρόκο.
Δείτε το ρεπορτάζ που μετέδωσε η ΕΡΤ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση