GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τότεναμ: Το κακόγουστο αστείο ποδοσφαιριστή της με τον κορονοϊό - Έρχεται "καμπάνα" - ΦΩΤΟ

Ο Ντέλε Άλι έπρεπε να σκεφτεί λίγο καλύτερα προτού θεωρήσει ότι θα ήταν αστείο να βάλει μια μάσκα και να θίξει το ζήτημα του κορονοϊο...

Ο Ντέλε Άλι έπρεπε να σκεφτεί λίγο καλύτερα προτού θεωρήσει ότι θα ήταν αστείο να βάλει μια μάσκα και να θίξει το ζήτημα του κορονοϊού που έχει στερήσει τη ζωή σε εκατοντάδες Κινέζους, καθώς τώρα κινδυνεύει με τιμωρία από την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Ο μεσοεπιθετικός της Τότεναμ ανάρτησε βίντεο στα social media όπου σχολίαζε ότι: «Ο ιός πρέπει να γίνει πιο γρήγορος αν θέλει να με πιάσει», ωστόσο, ήταν πολύ άτοπο και άκυρο και αναγκάστηκε να απολογηθεί μόλις κατάλαβε το μεγάλο του λάθος.

«Δεν ήταν καθόλου σωστό να κάνω πλάκα με αυτό το θέμα και θα ήθελα να απολογηθώ. Διέγραψα αμέσως το βίντεο, απογοήτευσα πρώτα απ' όλα τον εαυτό μου κι έπειτα την ομάδα μου. Δεν θέλω να έχουν τέτοια εντύπωση για εμένα... Δεν έπρεπε να γίνει αυτή η πλάκα» είπε αμέσως μετά.

Ωστόσο, δεν φαίνεται ότι θα γλιτώσει την τιμωρία, καθώς η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία έχει λάβει γνώση για το περιστατικό κι έτσι η Τότεναμ δεν αποκλείεται να τον χάσει για κάποια παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση