GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Τα νεότερα στοιχεία για τους τρεις ασθενείς - ΒΙΝΤΕΟ

Τρία είναι τα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα μας και οι αρμόδιες αρχές της χώρας βρίσκονται σε συναγερμό. Η κατάσταση της υγείας κα...

Τρία είναι τα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα μας και οι αρμόδιες αρχές της χώρας βρίσκονται σε συναγερμό. Η κατάσταση της υγείας και των τριών ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από τον ιό είναι καλή και παρακολουθούνται από τους ειδικούς.

Τα δύο νέα κρούσματα που επιβεβαιώθηκαν σήμερα αφορούν το παιδί της 38χρονης από τη Θεσσαλονίκη και μία 40χρονη από την Αθήνα, η οποία είχε ταξιδέψει στο Μιλάνο για την εβδομάδα μόδας.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η 40χρονη το μεσημέρι της Πέμπτης, ένιωσε αδιαθεσία και μαζί με μία φίλη της πήγε σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, όπου την απομόνωσαν, της πήραν δείγμα, το οποίο βγήκε θετικό. Έπειτα η 40χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Αττικόν», το οποίο είναι νοσοκομείο αναφοράς, και σε ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο . Στο «Αττικόν» μεταφέρθηκε και η φίλη της 40χρονης, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό αν έχει προσβληθεί και εκείνη από τον κορονοϊό.

Όσον αφορά την περίπτωση του παιδιού της 38χρονης από τη Θεσσαλονίκη, μετά τη διαπίστωση πως έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό, ξεκίνησε νέα ιχνηλάτηση για να βρεθούν τα άτομα με τα οποία ήρθε σε επαφή το παιδί, το οποίο συμμετείχε σε σχολική εκδρομή την Τρίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες της Πολιτικής Προστασίας, τα παιδιά, οι εκπαιδευτικοί που τα συνόδευαν και ο οδηγός του πούλμαν έχουν τεθεί σε εθελούσια απομόνωση στα σπίτια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση