GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καριέρα τραγουδίστριας για την αδερφή της Γκρέτα Τούνμπεργκ - ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

Η Μπεάτα Έρνμαν, η μικρότερη αδερφή της Σουηδής ακτιβίστριας Γκρέτα Τούνμπεργκ ανακοίνωσε ότι στρέφεται στο τραγούδι με τη συμμετοχή ...

Η Μπεάτα Έρνμαν, η μικρότερη αδερφή της Σουηδής ακτιβίστριας Γκρέτα Τούνμπεργκ ανακοίνωσε ότι στρέφεται στο τραγούδι με τη συμμετοχή της σε μιούζικαλ στη Στοκχόλμη στο πλευρό της διάσημης μητέρας τους, Μαλένα Έρνμαν, που είναι ερμηνεύτρια όπερας.

Η Μπεάτα που είναι τρία χρόνια μικρότερη από την Γκρέτα, θα υποδυθεί την Εντίθ Πιαφ σε νεαρή ηλικία σε μιούζικαλ που θα ανέβει σε μουσική σκηνή το φθινόπωρο. Η μητέρα τους είχε εκπροσωπήσει τη Σουηδία στη Eurovision το 2009 με το τραγούδι "La Voix" (Η Φωνή) με στοιχεία όπερας.

Οι δύο αδερφές έχουν πολλά κοινά παρά τη διαφορά ηλικίας. Αγαπούν τα σκυλιά, η οικογένεια είναι αφοσιωμένη στην προστασία του περιβάλλοντος, ενώ έχουν και παιδική ηλικία στιγματισμένη από ασθένεια ψυχικής υγείας.

Το μιούζικαλ Forever Piaf κάνει πρεμιέρα στις 19 Σεπτεμβρίου και ενώ η Μπεάτα θα είναι το θρυλικό "σπουργιτάκι" της Γαλλίας σε νεαρή ηλικία, η μητέρα τους θα υποδυθεί τη σπουδαία Γαλλίδα ερμηνεύτρια σε μεγάλη ηλικία.

Η Μαλένα Ερνμαν είναι διάσημη μέτζο-σοπράνο με διεθνή καριέρα, ενώ έχει δώσει παραστάσεις σε Βερολίνο, Παρίσι, Βιέννη, Άμστερνταμ και Βαρκελώνη. Ο πατέρας τους Σβάντε Τούνμπεργκ είναι ηθοποιός και το 1991 έγινε μέλος του Βασιλικού Δραματικού Θεάτρου της Στοκχόλμης. Αργότερα έγινε πασίγνωστος από τον ρόλο του σε δημοφιλή τηλεοπτική σειρά της Σουηδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση