GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση για ΠΑΟΚ και Ξάνθη – Έως την Παρασκευή τα υπομνήματα

Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου 4,5 ώρες η απολογία των ΠΑΟΚ και Ξάνθης ενώπιον του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League γ...

Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου 4,5 ώρες η απολογία των ΠΑΟΚ και Ξάνθης ενώπιον του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League για την υπόθεση της φερόμενη πολυϊδιοκτησίας ανάμεσα στις δύο ΠΑΕ.

Το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League έδωσε διορία έως την προσεχή Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020 για την κατάθεση υπομνημάτων και έπειτα θα ληφθεί η απόφαση. Στην διαδικασία εκδίκασης εκτός από τις δύο εμπλεκόμενες πλευρές, βρέθηκαν και έκαναν πρόσθετη παρέμβαση η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η ΠΑΕ ΑΕΛ, που εκπροσωπήθηκε από τον ιδιοκτήτη της, Αλέξη Κούγια.

Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η Ξάνθη αντέδρασαν και ζήτησαν από την έδρα να μην κάνει δεκτές τις πρόσθετες παρεμβάσεις, ωστόσο η Πρωτοδίκη κ. Μαρία Τσαγκιά άκουσε κανονικά τις θέσεις των «ερυθρολεύκων» και των «βυσσινί».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση