GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χάρης Ρώμας: Ανατροπές στο Κολοκοτρωνίτσι - Μια μυστηριώδης γυναίκα αναστατώνει τον Πώποτα

Ο Χάρης Ρώμας κάθε εβδομάδα έχει και μια νέα έκπληξη στο επεισόδιο του "Καφέ της Χαράς". Απόψε στις 23:45 ο Νίκος Χατζηνικο...

Ο Χάρης Ρώμας κάθε εβδομάδα έχει και μια νέα έκπληξη στο επεισόδιο του "Καφέ της Χαράς".

Απόψε στις 23:45 ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Χάρη Ρώμα. Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη, ο Χάρης Ρώμας θα μιλήσει για τις σπουδές στην Ιατρική, τον άγνωστο γάμο και τη διαδρομή από την κρατική τηλεόραση μέχρι τα παρασκήνια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Το καφέ της Χαράς».

Στα επόμενα επεισόδια μας περιμένουν δολιοφθορές και νέα πρόσωπα. Ο Περίανδρος Πώποτας έχει σκοτεινά σχέδια για το Κολοκοτρωνίτσι και η νέα είσοδος της μπαργούμαν Στέλλας θα δημιουργήσει ένα εκρηκτικό μείγμα.

Σύμφωνα με το TV Έθνος, ο Περίανδρος ζητά από τον αστυνόμο να σκαρφιστεί μια παρανομία για να σφραγιστεί το καινούργιο "Καφέ της Χαράς" στα εγκαίνιά του. Αλλά ο έρωτας χαλάει τα σχέδια του Πώποτα, καθώς ο αστυνομικός ερωτεύεται την τραγουδίστρια που θα εμφανιστεί στο opening party και το σχέδιο πάει κατά διαόλου.

Ο Πώποτας μάλιστα κινδυνεύει να ξυλοκοπηθεί από την νεοαφιχθείσα Στέλλα, την οποία υποδύεται η Ζέτα Δούκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση