GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξυλοδαρμός αστυνομικών στο Γκάζι: Τι λέει ο Γ.Γ. Ειδικών Φρουρών για το περιστατικό - ΒΙΝΤΕΟ

Επιβεβαίωσε ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙ....

Επιβεβαίωσε ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Γκάζι από μπράβους.

Όπως είπε "το περιστατικό έγινε πριν από περίπου 10 ημέρες. Υπήρξε ένα επεισόδιο στο μαγαζί, όντως ξυλοκοπήθηκαν οι συνάδελφοι και στον έναν πήραν και το τσαντάκι με το όπλο το οποίο βρέθηκε έπειτα από λίγο σε ένα παρτέρι. Έχουν κάνει αναφορά οι συνάδελφοι, έχουν υποβληθεί μηνύσεις, Ούτε πυροβολισμοί έπεσαν ούτε κάτι άλλο".

Σε ερώτηση γιατί είχαν μαζί τους τα όπλα τους, ενώ ήταν εκτός υπηρεσίας, ο κ. Μαυροειδάκος ανέφερε ότι "αφενός έχουν το δικαίωμα να το κάνουν, αφετέρου δεν είχαν την εμπειρία, λόγω ηλικίας, να κρίνουν εάν ήταν σωστό ή όχι να έχουν μαζί τους όπλα σε ένα κλαμπ και να γνωρίζουν ότι δεν πρέπει να εμπλέκονται σε τέτοια διαδικασία"

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση