GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο σοκ για την Μάντσεστερ Σίτι

Το ενδεχόμενο να αφαιρεθεί το πρωτάθλημα που είχε κατακτήσει η Μάντσεστερ Σίτι το 2014 φέρεται να εξετάζει η αγγλική ομοσπονδία, η οπ...

Το ενδεχόμενο να αφαιρεθεί το πρωτάθλημα που είχε κατακτήσει η Μάντσεστερ Σίτι το 2014 φέρεται να εξετάζει η αγγλική ομοσπονδία, η οποία μελετάει και αυτή τα στοιχεία της τιμωρίας που επέβαλε η UEFA.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Guardian”, οι ιθύνοντες της ομοσπονδίας θα μελετήσουν τυχόν παρατυπίες που έκαναν οι “πολίτες” τη συγκεκριμένη σεζόν και αν διαπιστωθεί πως υπήρξαν προβλήματα, τότε θα της αφαιρεθεί ο τίτλος που κατέκτησε εντός αγωνιστικού χώρου.

Η Premier League κρατάει στάση αναμονής στο θέμα και περιμένει να οριστικοποιηθεί η τιμωρία από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, πριν λάβει τις δικές της αποφάσεις. Η Σίτι είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα του 2014 με το γλίστρημα του Στίβεν Τζέραρντ, στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Τσέλσι.

Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση