GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει ο Δημήτρης Κοργιαλάς: Αν δεν έχω την ανάσα του γιου μου στο κρεβάτι, δεν κοιμάμαι- ΒΙΝΤΕΟ

Για τον χωρισμό του με τη Φωτεινή Ψυχίδου, για τον ερχομό του γιου του που του άλλαξε τη ζωή αλλά και τον δεσμό που έχει μαζί του, μί...

Για τον χωρισμό του με τη Φωτεινή Ψυχίδου, για τον ερχομό του γιου του που του άλλαξε τη ζωή αλλά και τον δεσμό που έχει μαζί του, μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μεσάνυχτα» ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Ο γνωστός συνθέτης αποκάλυψε ότι «πολλά ήταν αυτά που μας έφθειραν, αλλά δεν νομίζω ότι φταίει ούτε η Φωτεινή ούτε εγώ. Συνήθως λέμε ότι φταίνε και οι δύο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν φταίει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος. Φταίνε εξωτερικοί παράγοντες που μερικούς δεν μπορείς να τους διαχειριστείς. Είμαστε πολύ αγαπημένοι. Το παιδί είναι το κυριότερο πράγμα».

«Να πω την απόλυτη αλήθεια δεν προσπάθησα ιδιαίτερα, επειδή για κάποιο λόγο το μυαλό μου είναι κολλημένο στον μικρό, όλο αυτό το πράγμα με έκανε να κάνω περισσότερα λάθη εγώ. Θα μπορούσα ίσως να κάνω τα πράγματα λίγο διαφορετικά αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσα. Το ότι εγώ έχω κάνει πολλά λάθη, δεν σημαίνει ότι έχω κάνει και τα περισσότερα. Το δύσκολο είναι να βρεις το εύκολο, την πιο εύκολη λύση για να είναι καλά το παιδί. Όταν υπάρχει ένα παιδί, το ζευγάρι συνέχεια θα είναι μαζί. Αυτό είναι το δύσκολο, να καταλάβεις πόσο εύκολο είναι να είναι όλα όμορφα», υπογράμμισε ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Αναφερόμενος στον γιο του, τόνισε ότι «ως μπαμπάς είμαι πυροβολημένος. Είμαι συνέχεια μαζί του, παίζουμε μαζί, κοιμόμαστε μαζί. Πριν τον Θανασάκη έλεγα ότι το παιδί πρέπει να κοιμάται στο κρεβάτι του. Αν δεν έχω την ανάσα του στο κρεβάτι, δεν θα κοιμηθώ εγώ».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση