GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιώργος Λιανός: Θα σκεφτόμουν να υιοθετήσω ένα παιδί - ΒΙΝΤΕΟ

Στο «The2ΝightShow» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Γιώργος Λιανός. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε, μεταξύ ά...

Στο «The2ΝightShow» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Γιώργος Λιανός.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ευκαιρία που του δόθηκε με την παρουσίαση του «The Voice» και τόνισε ότι αν και του έχουν γίνει προτάσεις και από άλλα κανάλια, η Acun Medya έχει προτεραιότητα για τον ίδιο εξαιτίας του ηθικού δεσίματος που έχει με τους ανθρώπους της παραγωγής που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

Για τη συνεργασία του με τη Χριστίνα Μπόμπα, ο Γιώργος Λιανός είπε: «Περάσαμε πολύ ωραία στο Voice. Ήταν η πρώτη της φορά και πέσαμε όλοι πάνω της. Εγώ θεωρώ πως την αγχώσαμε λίγο τη Χριστίνα. Δηλαδή ξαφνικά στο πρώτο γύρισμα εκεί που δεν είχε τηλεοπτική εμπειρία, ήμουν και εγώ από πάνω της, ο αρχισυντάκτης, όλος ο κόσμος. Θεωρώ πως την αγχώσαμε λίγο παραπάνω από ότι έπρεπε», ενώ χαρακτήρισε "άδικη" την κριτική που δέχθηκε και υποστήριξε ότι όλοι οι συντελεστές λειτούργησαν ως ασπίδα για την ίδια.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιανός εξέφρασε έπειτα την ενόχλησή του απέναντι στους δημοσιογράφους και την έλλειψη διακριτικότητας που τους διακρίνει σε ορισμένες περιπτώσεις με πρόσφατο παράδειγμα την δημοσιότητα που πήρε η δικαστική υπόθεση του Δημήτρη Σταρόβα με την πρώην σύζυγό του. Επισήμανε μάλιστα ότι και ο ίδιος έχει πέσει “θύμα” των media και αναγκάστηκε να κινηθεί νομικά εναντίον συγκεκριμένων ανθρώπων για να μπορέσει να προστατεύσει τα παιδιά του.

Ο γνωστός τραγουδιστής δεν απέκλεισε στο τέλος το ενδεχόμενο ακόμα ενός παιδιού στην ζωή του και έδωσε αρκετές πιθανότητες στο να το αποκτήσει μέσω υιοθεσίας.

Στο τέλος της συνέντευξης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιφύλαξε δυο απολαυστικά παιχνίδια για τον Γιώργο Λιανό, ένα με ερωτήσεις και ένα με δοκιμασία μαγειρικής που χάρισε στιγμές γέλιου στους τηλεθεατές.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση