GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόεδρος κοινότητας Μανταμάδου: Δεν κάνουμε πίσω αν δεν πάρουν πίσω τη λέξη επίταξη - ΒΙΝΤΕΟ

"Η περιοχή αυτή τη στιγμή, γιατί δεν υπάρχει κάποιος να μας προσδιορίσει τον χώρο που θα γίνει αυτό το πράγμα. Η κυβέρνηση πρέπε...

"Η περιοχή αυτή τη στιγμή, γιατί δεν υπάρχει κάποιος να μας προσδιορίσει τον χώρο που θα γίνει αυτό το πράγμα. Η κυβέρνηση πρέπει να μας προσδιορίσει τον χώρο" δήλωσε ο πρόεδρος κοινότητας Μανταμάδου Χαράλαμπος Τζελαΐδης μιλώντας στο Open.

"Να βρεθεί μια λύση, αλλά δεν γίνεται σώνει και καλά να έρθει στη δική μου την περιοχή. Είναι το πιο ακατάλληλο σημείο εκεί. Υπάρχουν τρεις λόγοι. Πρώτον, είναι υψηλής στρατηγικής εκεί. Υπάρχουν τόποι εκεί που είναι επίπεδο το έδαφος και μπορούν να κατέβουν ελικόπτερα και να πέσουν αλεξιπτωτιστές. Σε αυτό το σημείο, εκεί που γίνονται ασκήσεις όλα αυτά τα χρόνια, εκεί η κυβέρνηση θέλει να φτιάξει hotspot, είναι ανήκουστο, δεν στέκει" ανέφερε.

"Ο δεύτερος λόγος είναι ότι είμαστε στο κέντρο, πιο κάτω είναι το Δάσος των Φεράνων, το οποίο αν πάρει φωτιά θα καεί όλο το νησί. Είναι ούτε στα 500 μέτρα. Σε περίπτωση φωτιάς αν πάει παραπέρα θα καούμε. Ο τρίτος λόγος υπάρχουν 30-40 αγροκτηνοτρόφοι, έχουν τις περιουσίες τους, ζουν εκεί με τα ζώα τους κι έχουν 4.000-5.000 ζώα. Θα πρέπει να ξεριζωθούν" πρόσθεσε.

"Θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις. Να μην γίνει σε κανένα σημείο του νησιού hotspot. Σήμερα (σσ χθες) το βράδυ στις 7:00 στην μεγάλη λαϊκή συγκέντρωση στο Πολύκεντρο Μανταμάδου. Θα πάμε στο ΣτΕ. Δεν κάνουμε πίσω αν δεν πάρουν πίσω τη λέξη επίταξη. Να ξέρουν ο κ. Μηταράκης και η κυβέρνηση ότι είμαστε φιλήσυχοι άνθρωποι, αλλά δεν ήρθαν να συζητήσουν" σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση