GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξαφάνιση μυστήριο στην Κρήτη: Ο καβγάς με τον συγκάτοικο και η μήνυση για ανθρωποκτονία

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση ενός άνδρα όπου διέμενε και εργαζόταν στο Φραγκοκάστελο Σφακίων, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν τα...

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση ενός άνδρα όπου διέμενε και εργαζόταν στο Φραγκοκάστελο Σφακίων, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν τα τέλη Αυγούστου - αρχές Σεπτεμβρίου του 2017.

Σύμφωνα με το Flashnews.gr, ο Martin Ndoj, υπήκοος Αλβανίας, γνωστός στο Φραγκοκάστελο και ως "Χρήστος" στην τελευταία επικοινωνία που είχε με τον αδελφό του Augustin ήταν ταραγμένος. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Augustin κάνει λόγο για αρπαγή και δολοφονία του αδελφού του.

Σύμφωνα με τον Augustin, την τελευταία μέρα που είχε μιλήσει με τον 26χρονο τότε, αδελφό του στο τηλέφωνο, του είχε πει πως είχε μαλώσει με τον συγκάτοικο του, επίσης υπήκοο Αλβανίας, γιατί ο Martin του είχε δανείσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό και εκείνος δεν το είχε επιστρέψει . Όπως υποστηρίζει ο Αugustin ο αδελφός του σε εκείνο το τηλεφώνημα του είχε πει ότι ο συγκάτοικος του ασχολείτο με παράνομες δραστηριότητες. Αυτή ήταν και η τελευταία επικοινωνία που είχαν, από τότε ο Martin δεν έδωσε ξανά κανένα σημείο ζωής.

Στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι ο Augustin, τηλεφώνησε στα τέλη Σεπτέμβρη στον συγκάτοικο του αδελφού του για να τον ρωτήσει τι είχε συμβεί και δεν μπορούσε να βρει τον Martin. Εκείνος του είπε ότι ο αδελφός του είχε συλληφθεί στο Ρέθυμνο. Ο Augustin επικοινώνησε με έναν συγγενή του στο Ρέθυμνο ο οποίος πήγε στην αστυνομία και ρώτησε αν είχε συλληφθεί ο Martin Ndoj παίρνοντας την απάντηση ότι κανείς με αυτό το όνομα δεν έχει συλληφθεί.

Ο άνδρας είναι πεπεισμένος ότι ο αγνοούμενος αδελφός του έχει δολοφονηθεί για αυτό και υπέβαλε τον περασμένο Οκτώβριο μήνυση και αναφορά στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου για αρπαγή και ανθρωποκτονία του Martin Ndoj, ζητώντας την ποινική δίωξη του αυτουργού ή των αυτουργών.

Το γεγονός ότι έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από τη στιγμή της εξαφάνισης κάνει δύσκολη τη στοιχειοθέτηση και εξιχνίαση της υπόθεσης για την οποία διενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων και έχει προχωρήσει και σε σχηματισμό δικογραφίας.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: Flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση