GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιώργος Σαμπάνης: «Ξέρεις πόσες χυλόπιτες έχω φάει εγώ; Πάρα πολλοί μού εχουν πει όχι»

Για το πώς αντιμετωπίζει τη δόξα και τη δημοσιότητα μίλησε ο Γιώργος Σαμπάνης, ανοίγοντας ένα παράθυρο στο μυαλό και την προσέγγιση τ...

Για το πώς αντιμετωπίζει τη δόξα και τη δημοσιότητα μίλησε ο Γιώργος Σαμπάνης, ανοίγοντας ένα παράθυρο στο μυαλό και την προσέγγιση του μουσικού του ταξιδιού στον Θάνο Μωριάτη και την εκπομπή Συζητήσεις στον Ελληνικό 93,2 παρέα με το ΝΟΥΝΟΥ Στραγγιστό.

Ο αγαπημένος μουσικός και συνθέτης, βρέθηκε στο στούντιο του Ελληνικού 93,2 για μία εκ βαθέων συνέντευξη.

Γιάννης Πάριος, Αντώνης Ρέμος, Έλενα Παπαρίζου, Γιώργος Νταλάρας είναι μερικά από τα πρόσωπα στα οποία αναφέρθηκε ο Γιώργος Σαμπάνης, ανοίγοντας την καρδιά του για τις συνεργασίες αυτές, ενώ ως πρώην πρωταθλητής στίβου σχολίασε τον απότομο χαμό του Αμερικανού σούπερ σταρ Κόμπι Μπραϊαντ.

Και σαν κερασάκι στην τούρτα, ο Γιώργος Σαμπάνης ερμήνευσε σε μία πολύ ιδιαίτερη μίνι-συναυλία προσωπικές του επιτυχίες και αγαπημένα τραγούδια άλλων καλλιτεχνών παρέα με την κιθάρα του αποκλειστικά για τους ακροατές του Ελληνικού 93,2.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση