GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μηταράκης για επεισόδια: Σεβαστές οι αντιδράσεις αλλά η ένταση πρέπει να περιοριστεί άμεσα

Στα επεισόδια που σημειώνονται σε Χίο και Λέσβο τις τελευταίες ώρες αναφέρθηκε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, εκφράζοντας την ε...

Στα επεισόδια που σημειώνονται σε Χίο και Λέσβο τις τελευταίες ώρες αναφέρθηκε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, εκφράζοντας την ευχή τις επόμενες ώρες να επικρατήσει η ηρεμία και η σύνεση στα νησιά του βόρειου Αιγαίου.

Μιλώντας στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Νότης Μηταράκης χαρακτήρισε “δικαιολογημένη σε μεγάλο βαθμό τη δυσπιστία των νησιωτών” και τις αντιδράσεις τους “ειρηνικές” και “απολύτως σεβαστές”.

Σημείωσε, ωστόσο, ότι “δυστυχώς υπάρχουν μεμονωμένα γεγονότα, τα οποία αμαυρώνουν και την εικόνα των νησιών και δημιουργούν μια αυξητική ένταση, που πρέπει άμεσα εντός των επόμενων ωρών να περιοριστεί”.

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου πρόσθεσε πως βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την Περιφερειακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση «για να επέλθει ηρεμία στα νησιά».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση