GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χριστίνα Αλεξανιάν: Θα μας λείψει ο Κώστας Βουτσάς - Ήταν ένας γόης με σπάνια, βαθιά ευγένεια - ΒΙΝΤΕΟ

"Έχω μόνο να θυμάμαι πραγματικά τρυφερές στιγμές με τον Κώστα Βουτσά. Θα μας λείψει" δήλωσε στο Mega η Χριστίνα Αλεξανιάν. ...

"Έχω μόνο να θυμάμαι πραγματικά τρυφερές στιγμές με τον Κώστα Βουτσά. Θα μας λείψει" δήλωσε στο Mega η Χριστίνα Αλεξανιάν.

"Είχαμε δουλέψει στο "Σμύρνη μου αγαπημένη", χορεύαμε μαζί ένα βαλς. Ένας γόης με σπάνια, βαθιά ευγένεια. Είχε πάντα έναν καλό λόγο" είπε η ηθοποιός.

"Δύσκολη ημέρα, σήμερα αποχαιρετούμε έναν σπουδαίο ηθοποιό. Έναν μαχητή. Κατάφερε αυτό που ήθελε να είναι πάνω στη σκηνή μέχρι το τέλος του" πρόσθεσε.

Ο μεγάλος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς "έφυγε" σε ηλικία 88 ετών. Νοσηλευόταν εδώ και 18 ημέρες περίπου στο νοσοκομείο "Αττικόν". Ο ηθοποιός νοσηλευόταν στην εντατική με λοίμωξη του αναπνευστικού από την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου. Έδωσε μεγάλη μάχη έχοντας όλη την οικογένειά του στο πλευρό του, ωστόσο δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία πνοή του τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση