GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριες Μέλισσες: Έρχονται τα πάνω - κάτω στο Διαφάνι - Η ερωτική πρόταση του Κλεομένη στον Μελέτη

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες”. Μία απαγορευμένη ερωτική...

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες”.

Μία απαγορευμένη ερωτική εξομολόγηση, μία τιμωρία, μία απρόσμενη αποκάλυψη καθώς και μία πρόταση θα φέρουν τα πάνω-κάτω στο Διαφάνι.

Ο Κλεομένης πλησιάζει τον Μελέτη στον στάβλο. Τον προσεγγίζει ερωτικά, προτείνοντας του να κάνουν έρωτα και για να πετύχει τον σκοπό του δεν διστάζει να αναφέρει στον επιστάτη ότι γνωρίζει πως είναι εκείνος που μαχαίρωσε τον Μιλτιάδη. Στο αγρόκτημα της οικογένειας Σεβαστού η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου. Οι δύο άνδρες θα πιαστούν στα χέρια. Ο Δούκας θα μάθει την αλήθεια, ότι δηλαδή ο γαμπρός του προσέγγισε ερωτικά τον επιστάτη του. Από εκείνο σημείο και μετά οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και ραγδαίες.

Ο Κλεομένης σε μία προσπάθεια να πείσει τον πεθερό του πως δεν συνέβη τίποτα περνά στην αντεπίθεση. Αρνείται τα πάντα και αποκαλύπτει στον Δούκα την παράνομη ερωτική σχέση της γυναίκας του Πηνελόπης με τον Μελέτη. Η τιμωρία για τον Μελέτη θα είναι πάρα πολύ αυστηρή καθώς θα τον πετάξει μέσα σε ένα φρεάτιο, μέσα στο οποίο θα πρέπει να ζήσει για μέρες.

Πηγή πληροφοριών: TV Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση