GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο σπουδαίος ηθοποιός Άγγελος Αντωνόπουλος στο «Ενώπιος Ενωπίω» - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Άγγελος Αντωνόπουλος ήταν καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο "Ενώπιος Ενωπίω", στον ΑΝΤ1. Ο σπουδαίος ηθοποιός ξεφύλλ...

Ο Άγγελος Αντωνόπουλος ήταν καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο "Ενώπιος Ενωπίω", στον ΑΝΤ1.

Ο σπουδαίος ηθοποιός ξεφύλλισε το άλμπουμ της ζωής και της καριέρας του.

Η διαδρομή στο θέατρο, οι τηλεοπτικές σειρές που άφησαν εποχή και οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι στον κινηματογράφο.

Ως ηθοποιός υπηρέτησε όλα τα είδη του θεάτρου. H δραστηριότητά του είναι επίσης μεγάλη στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση.

Συμμετείχε σε πολλά θεατρικά έργα μεταξύ των οποίων: "Ιούλιος Καίσαρ" (του Σαίξπηρ), "Η άνοδος του Αρτούρου Ούι" (του Μπρεχτ), "Έρωτες των τεσσάρων Συνταγματαρχών" (του Ουστίνοφ), "Ο Γλάρος" (του Τσέχωφ), "Τοβάριτς" (του Ζακ Ντε Βαλ) κ.ά.

Πρωταγωνίστησε στο τηλεοπτικό σίριαλ Άγνωστος Πόλεμος (του Ν. Φώσκολου) και στο Οι Πανθέοι (του Τ. Αθανασιάδη) καθώς και σε πολλές ελληνικές ταινίες. Τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στα Παιδιά της Νιόβης το 2004.

Συνεργάστηκε με τον Αλέξη Μινωτή, την Κατίνα Παξινού, τη Βέρα Ζαβιτσιάνου, τον Μάνο Κατράκη, τον Ερρίκο Ανδρέου και πολλούς άλλους.

Δείτε το 1ο μέρος:

Δείτε το 2ο μέρος:

Δείτε το 3ο μέρος:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση