GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Προς ακύρωση η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού του Βερολίνου

Την ακύρωση της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού του Βερολίνου (ΙΤΒ), ζητεί το γερμανικό υπουργείο Υγείας, λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, ...

Την ακύρωση της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού του Βερολίνου (ΙΤΒ), ζητεί το γερμανικό υπουργείο Υγείας, λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας BILD.

Η τελική απόφαση για την διοργάνωση της Έκθεσης, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 4-8 Μαρτίου και συγκεντρώνει πάνω από 10.000 εκθέτες και 150.000 επισκέπτες, αναμένεται να ληφθεί απόψε.

Νωρίτερα, εκπρόσωπος του υπουργείου είχε δηλώσει ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να προτείνει στους αρμόδιους, δηλαδή στο κρατίδιο του Βερολίνου, την ακύρωση της Έκθεσης, αλλά θα πρέπει οι ίδιοι να αποφασίσουν.

Η BILD αναφέρει, ωστόσο, ότι το γερμανικό υπουργείο Υγείας έχει θέσει συγκεκριμένα κριτήρια για εκδηλώσεις, στις οποίες συγκεντρώνεται μεγάλος αριθμός ανθρώπων. «Ένα κριτήριο είναι ο αριθμός των πιθανών επαφών. Σε εκθέσεις, συνέδρια ή μεγαλύτερες εκδηλώσεις η δυνατότητα ανίχνευσης των ατόμων που μπορεί να ήρθαν σε επαφή με κάποιον ασθενή είναι πάρα πολύ δύσκολη», αναφέρει το υπουργείο. «Εάν εφαρμόσει κανείς αυτά τα κριτήρια, η απόφαση μπορεί να είναι μόνο μία, η ακύρωση της ΙΤΒ», αναφέρει η εφημερίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση