GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πατέρας Βαλεντίν: Γιατί έστειλα την κόρη μου στη Γαλλία - Μου λείπει... - ΒΙΝΤΕΟ

“Συγγνώμη” ζήτησε ο πατέρας της Βαλεντίν για την σκηνοθεσία της εξαφάνισης της κόρης του, σημειώνοντας ότι δεν ήθελε να προκαλέσει κα...

“Συγγνώμη” ζήτησε ο πατέρας της Βαλεντίν για την σκηνοθεσία της εξαφάνισης της κόρης του, σημειώνοντας ότι δεν ήθελε να προκαλέσει κακό σε κανέναν.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Αμπελκά εξήγησε πως “έστειλα το παιδί μου στη Γαλλία, απλώς διότι ήθελα ότι καλύτερο για την κόρη μου”.

Ο πατέρας, ο οποίος δεν έχει τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του στον ανακριτή, εξέφρασε την επιθυμία του να πάει στη Γαλλία και να δει την 7χρονη. “Θα ήθελα να πάω στην Γαλλία για να δω την Βαλεντίν, καθώς εκείνη δεν έχει διαβατήριο για να επιστρέψει στην Ελλάδα. Μου λείπει”, είπε.

Συμπλήρωσε στη συνέχεια, ότι “απολογούμαι σε όλους για το λάθος που έκανα, λυπάμαι πολύ. Δεν ήθελα να προκαλέσω κακό σε κανέναν:

Δείτε τη συνέντευξη που έδωσε στον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση