GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεσσαλονίκη: Νέα συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών - ΦΩΤΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες ομάδες αλλοδαπών συνεπλάκησαν μεταξύ τους έξω από κατάστημα επί της οδού Μοναστηρίου, λίγο πριν τις 21.00. Η σ...

Σύμφωνα με πληροφορίες ομάδες αλλοδαπών συνεπλάκησαν μεταξύ τους έξω από κατάστημα επί της οδού Μοναστηρίου, λίγο πριν τις 21.00.

Η συμπλοκή φαίνεται να έγινε ως «αντίποινο» για προγενέστερο επεισόδιο που σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, στην ίδια περιοχή, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Ομάδα της Υ.ΜΕ.Τ που ήταν κοντά στο σημείο εντόπισε και πέρασε χειροπέδες σε τέσσερα ύποπτα άτομα που πιθανός να εμπλέκονται στο συμβάν, και με τη συνδρομή της Άμεσης Δράσης που έσπευσε στο σημείο μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η παρουσία της αστυνομίας στη συγκεκριμένη περιοχή έχει ενισχυθεί το τελευταίο διάστημα μετά τα απανωτά περιστατικά βίας, ενώ πραγματοποιούνται συνεχώς επιχειρήσεις… «σκούπα» στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από το συμβάν:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση