GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ για τον ΠΑΟΚ: Στο χειρουργείο ο Κρέσπο

Καθόλου ευχάριστα δεν ήταν τα νέα από την Ισπανία για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αναφορικά με την κατάσταση του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο. Ο 32χ...

Καθόλου ευχάριστα δεν ήταν τα νέα από την Ισπανία για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αναφορικά με την κατάσταση του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός ταξίδεψε για την πατρίδα του, όπου υποβλήθηκε σε νέο έλεγχο, προκειμένου να καταρτιστεί το πρόγραμμα αποθεραπείας για τον τραυματισμό του στον τένοντα του ορθού μηριαίου.

Όπως σημειώνουν οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής εξετάστηκε από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Μπαρτσελόνα, Ραμόν Κουγκάτ κι από τη στιγμή που η συντηρητική θεραπεία δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα αποφασίστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση προκειμένου ν’ αντιμετωπιστεί το πρόβλημά του!

Το χειρουργείο πρόκειται να πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας παρουσία του επικεφαλής του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ, Μάκη Παπασούλη.

Η επιστροφή του Κρέσπο στην ενεργό δράση αναμένεται στη διαδικασία των πλέι οφ της Super League 1!

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση