GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέος "πόλεμος" ανακοινώσεων Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Συνεχίζεται ο "πόλεμος μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ με αντικείμενο την απόφαση της ΕΕΑ και της τροπολογίας της κυβέρνησης για την ...

Συνεχίζεται ο "πόλεμος μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ με αντικείμενο την απόφαση της ΕΕΑ και της τροπολογίας της κυβέρνησης για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας.

H ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε καταγγελία στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Μάκη Γκαγκάτση για τις τοποθετήσεις του διευθύνοντα συμβούλου και αντιπροέδρου των ασπρόμαυρων σε τηλεοπτική εκπομπή της 21ης Ιανουαρίου.

Η σχετική ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

"H ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε καταγγελία στον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Διευθύνοντα Συμβούλου και Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μέλους της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, κ. Χρυσόστομου (Μάκη) Γκαγκάτση για παράβαση του πειθαρχικού κώδικα και του καταστατικού της ΕΠΟ για τις τοποθετήσεις του στην εκπομπή "Δίκη" της 21ης Ιανουαρίου 2020.

Στην καταγγελία αναφέρεται πως "οι τοποθετήσεις, ξεκάθαρα πολιτικές και αφορώσες ακόμα και την «εθνική συνοχή της χώρας» την οποία ο κ. Γκαγκάτσης ευθέως έθεσε εν αμφιβόλω, συνιστούν ευθεία παραβίαση τόσο του άρθρου 3 παρ. 1 Καταστατικού της Ε.Π.Ο. (από το οποίο σύμφωνα με το άρθρο 13 αυτού καταλαμβάνονται τόσο ο κ. Γκαγκάτσης προσωπικά ως Αξιωματούχος όσο και η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. την οποία εκπροσωπεί και δεσμεύει) που ορίζει ότι «Η Ε.Π.Ο. είναι ουδέτερη αναφορικά με θέματα πολιτικής και θρησκείας» , όσο και από το άρθρο 4 παρ. 2 του Καταστατικού της F.I.F.A. (που έχει δεσμευτικό περιεχόμενο και στο εσωτερικό της Ε.Π.Ο. σύμφωνα με τα άρθρα 2,10 και 13 του Καταστατικού της ΕΠΟ) που ορίζει ότι «Η FIFA παραμένει ουδέτερη σε θέματα πολιτικής και θρησκείας».

Επειδή, σύμφωνα με το Άρθρο 25 του Π.Κ. ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας είναι αρμόδιος για την άσκηση δίωξης για παράβαση διατάξεων του Καταστατικού ή των Κανονισμών της Ε.Π.Ο. και να παραπέμπει τους παραβάτες φυσικά ή νομικά πρόσωπα στις αρμόδιες επιτροπές (της κατά περίπτωση διοργανώτριας ή της Ε.Π.Ο.) για πειθαρχικά αδικήματα, που δεν αναφέρονται σε φύλλο αγώνα και περιήλθαν στην γνώση του, από γνώση του για γεγονότα ή δηλώσεις που καλύπτονται από τα Μ.Μ.Ε. (αρ. 25 παρ.1.iii) και στοιχειοθετημένες επώνυμες καταγγελίες (αρ. 25 παρ.1.iv) εντός πέντε (5) ημερών από την ημέρα της γνωστοποίησης ή καταγγελίας.

Επειδή, έχουν παρέλθει πλέον των δέκα (10) ημερών από την ως άνω συνέντευξη με το ξεκάθαρα δυσφημιστικό και υβριστικό για πρόσωπα και ομάδες - αλλά και εξαιρετικά πολιτικό ως προς τη στόχευσή της - περιεχόμενο, η οποία έλαβε ιδιαίτερη δημοσιότητα και αναπαρήχθη από όλα τα μέσα ενημέρωσης , παραδοσιακά και ηλεκτρονικά. Ωστόσο η Υπηρεσία σας ουδέν έχει πράξει έως σήμερα, ιδίως δεν έχει προβεί σε καμία έως σήμερα πειθαρχική δίωξη κατά του Χ. Γκαγκάτση και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις ως άνω πειθαρχικά ελεγκτέες πράξεις τους.

Για το λόγο αυτό σας καλούμε όπως προβείτε σε άσκηση πειθαρχικής δίωξης κατά του καταγγελλόμενου φυσικού προσώπου και της ΠΑΕ που νόμιμα εκπροσωπεί, για τα αδικήματα του αρ. 20Α του ΠΚ/ΕΠΟ, επιφυλασσόμαστε δε για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός μας ενώπιον και κάθε άλλης αρμόδιας δικαστικής και εισαγγελικής αρχής για κάθε βλάβη που έχει υποστεί η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από το περιεχόμενο των ως άνω δηλώσεων και την αναπαραγωγή τους, ιδίως δε επιφυλασσόμαστε για την άσκηση κάθε νομίμου δικαιώματός μας για κάθε παράλειψη των υπαλλήλων ή/και οργάνων της ΕΠΟ, η οποία σε κάθε περίπτωση μας προκαλεί ανυπολόγιστη θετική και αποθετική ζημιά".

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανάρτησή της στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, σχολιάζει ξανά την υπόθεση της ΕΕΑ και εξαπολύοντας επίθεση στον Λευτέρη Αυγενάκη, στα μέλη της Επιτροπής αλλά και στον Βαγγέλη Μπραουδάκη.

"Ο εντολοδόχος Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος ερευνάται ποινικά για τυχόν κακουργήματα με τα μέλη της επιτροπής του, αποφάσισε να εμφανιστεί μετά από αρκετές ημέρες και αντί να παραιτηθεί, ή τουλάχιστον να απολογηθεί, για όσα έχει προκαλέσει - στο ποδόσφαιρο και τη χώρα - είχε το θράσος να υπερασπιστεί την επιτροπή την οποία έχει αποδομήσει ήδη η ίδια η κυβέρνηση!

Φυσικά πρόλαβε το Σάββατο να μην κάνει δεκτή την ενοχική παραίτηση του Βαγγέλη Μπραουδάκη, διευθυντή επικοινωνίας του γραφείου του (και στο παρελθόν γνωστή πένα στα “Μέσα Μαζικής Εκτέλεσης” της αλήθειας από τη συμμορία που έχει διαλύσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο), ξεχνώντας φυσικά ότι η παραίτηση είναι πράξη που δεν απαιτεί συναίνεση από το άλλο μέρος, συμμετέχοντας και οι δύο έτσι σε ένα ακόμη καλοστημένο θέατρο σκιών.

Ο Βαγγέλης Μπραουδάκης, ο οποίος λειτούργησε ως ο συνδετικός κρίκος μεταξύ Υπουργείου Αθλητισμού- ΕΕΑ- Τζουγανάτου- ΟΣΦΠ.

Ο Βαγγέλης Μπραουδάκης που ήταν παρών στη συνάντηση 20.01.2020 περί τις 11 μμ στο γραφείο Τζουγανάτου με την Λίνα Σουλούκου και τον Ιωάννη Χατζησαββάογλου (στελέχη του ΟΣΦΠ) και φυσικά τον ίδιο τον Τζουγανάτο. Ο τελευταίος έχοντας μαγικές ικανότητες, κατάφερε να γράψει γνωμοδότηση 50 σελίδων σε 2 μέρες σε μια υπόθεση που το σκεπτικό της αγνοείται εδώ και 10 μέρες - και δεν μας επιτρέπει να ενημερωθούμε με πόσες χιλιάδες ψέματα πείστηκαν, για να πάρουν αυτή την απόφαση.

Θα ζητήσουμε επίσημα από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου να ανοίξει τα τηλέφωνα και του Βαγγέλη Μπραουδάκη- μεταξύ άλλων- και να εξετάσει πού βρισκόταν στις 20.01.2020 περί τις 11 μμ μέσω των κεραιών τηλεφώνων, αφού πλέον εντάσσεται και αυτός σε όσους θα μηνυθούν για σύσταση και συμμετοχή σε συμμορία (ο πρώην εργοδότης του ξέρει, ας τον ρωτήσει) όπως και παράβαση καθήκοντος.

Πρέπει να έχουν τελικά εκατοντάδες χιλιάδες λόγους ώστε να παραμένουν στη θέση τους όλοι αυτοί οι συμμορίτες. Οι εκατοντάδες χιλιάδες σταγόνες πάντως, δεν είναι βροχής.

ΥΓ: Κύριε αξιότιμε ηθικέ Υπουργέ Αθλητισμού έχετε ενημερώσει τον Πρωθυπουργό της χώρας ότι ο γιος του Τζουλάκη είναι κουμπάρος με τον αδερφό σας;"

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση