GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στέφανος Μιχαήλ: Οι γυναίκες έχουν γίνει αρπακτικά - ΒΙΝΤΕΟ

"Οι γυναίκες έχουν γίνει αρπακτικά... κάποιες είναι, είναι χύμα η κατάσταση" τόνισε ο Στέφανος Μιχαήλ που πρωταγωνιστεί στι...

"Οι γυναίκες έχουν γίνει αρπακτικά... κάποιες είναι, είναι χύμα η κατάσταση" τόνισε ο Στέφανος Μιχαήλ που πρωταγωνιστεί στις "8 Λέξεις", καλεσμένος στη μεσημβρινή εκπομπή του ΣΚΑΪ σχετικά με τα σημεία των καιρών και τον ρόλο των social media στις ερωτικές σχέσεις.

Όπως σημείωσε: "Δεν χρειάζεται να υπάρξει φλερτ, είναι πιο ωμά τα πράγματα. Φλερτάρουν και μέσω των social, δυστυχώς η νέα μόδα με τα instagram και τα facebook, δεν μπορείς να τα αποφύγεις και τα ακολουθείς".

Παραδέχτηκε ότι του στέλνουν γυμνές φωτογραφίες και σημείωσε: "Είναι εξευτελιστικό όταν σου στέλνει κάποιος άνθρωπος από το πουθενά βίντεο και γυμνές φωτογραφίες, δεν θα το έπαιρνα σοβαρά ποτέ" ενώ ομολόγησε ότι του έτυχε να τον προσεγγίσει μία γυναίκα με όμορφο τρόπο και να προκύψει ευκαιριακή σχέση, αλλά τόνισε ότι αν είναι σε σχέση δεν ασχολείται με αυτά.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση