GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΙΝΑΛ κατά Βαρουφάκη για την κατάθεση των ηχογραφήσεων

Με αιχμές σχολιάζουν κύκλοι του Κινήματος Αλλαγής την απόφαση του επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη να καταθέσει τις ηχογραφήσει...

Με αιχμές σχολιάζουν κύκλοι του Κινήματος Αλλαγής την απόφαση του επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη να καταθέσει τις ηχογραφήσεις των Eurogroup του 2015 στο προεδρείο της Βουλής.

Από το ΚΙΝΑΛ κάνουν λόγο για “υποκλοπές” και καλούν τον κ. Βαρουφάκη εάν επιθυμεί να τις δώσει στη δημοσιότητα με δική του ευθύνη και “να μην προσπαθεί να μετατρέψει τη Βουλή σε πλυντήριο”.

“Εάν ο κ. Βαρουφάκης επιθυμεί να δώσει στη δημοσιότητα τις υποκλοπές που έκανε στο Eurogroup, να το πράξει με δική του ευθύνη και να μην προσπαθεί να μετατρέψει τη Βουλή σε πλυντήριο. Σε κάθε περίπτωση θυμίζουμε ότι για όλα όσα συνέβησαν στην οικονομία το Κίνημα Αλλαγής έχει ζητήσει την συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής”, επισημαίνουν κύκλοι του ΚΙΝΑΛ, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση