GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βόλος: Τον λήστεψαν και απήγαγαν τη σύντροφό του - Οι προσωπικές διαφορές και οι συλλήψεις

Σενάριο κινηματογραφικής ταινίας θύμισε ληστεία που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στον Βόλο. Σύμφωνα με το magnesianews.gr, πρω...

Σενάριο κινηματογραφικής ταινίας θύμισε ληστεία που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στον Βόλο.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, πρωταγωνιστές του επεισοδίου, ήταν δύο άτομα 28 και 38 ετών, σεσημασμένοι για υποθέσεις ναρκωτικών και θύματα ένας 29χρονος και η 23χρονη σύντροφός του. Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, εξιχνιάσθηκε άμεσα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε στο Βόλο.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της αρπαγής, σε βαθμό κακουργήματος.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα στο πλαίσιο προσωπικών διαφορών, οι δύο δράστες πήγαν σε σπίτι όπου διαμένουν 29χρονος με την 23χρονη σύντροφό του και με την απειλή μαχαιριού και τη χρήση σωματικής βίας τραυμάτισαν ελαφρά στο πόδι τον άνδρα, ενώ έκλεψαν από την κατοχή των παθόντων το συνολικό χρηματικό ποσό των 630 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και προσωπικά αντικείμενα. Κατά την αποχώρησή τους από το σπίτι, υπό την απειλή μαχαιριού εξανάγκασαν την 23χρονη να τους ακολουθήσει ως το σπίτι τους, κατακρατώντας την παράνομα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, που τους άσκησε δίωξη για απαγωγή από κοινού, ληστεία κατά συρροή και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και στη συνέχεια τους παρέπεμψε στον ανακριτή για να απολογηθούν, από όπου ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία.

Πηγή πληροφοριών: magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση