GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χάμιλτον: "Βόμβα" με νέο αστρονομικό συμβόλαιο;

O οδηγός της F1, Λιούις Χάμιλτον, έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, ο οποίος σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun» είναι κοντά στην υπογ...

O οδηγός της F1, Λιούις Χάμιλτον, έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, ο οποίος σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun» είναι κοντά στην υπογραφή νέου συμβολαίου 213,8 εκατομμυρίων ευρώ με τη Mercedes, είναι έτοιμος να προκαλέσει ανακατατάξεις στη λίστα του Forbes με τους καλύτερα αμειβόμενους αθλητές στον κόσμο. 

Σε περίπτωση ανανέωσης με την Mercedes με το ποσό αυτό, ο Βρετανός οδηγός θα έπαιρνε 79,5 εκατομμύρια ετησίως και θα πήγαινε απευθείας στην ένατη θέση της σχετικής κατάταξης, από την θέση 13 (55 εκατομμύρια) που βρίσκεται τώρα.

Ο Χάμιλτον είναι μπροστά από τον Μπεν Ρέθλισμπέργκερ (αμερικάνικο ποδόσφαιρο/55.5), τον Τάιγκερ Γουντς (γκολφ/63.9), τον Κέβιν Ντουράντ (μπάσκετ/65.4) και τον Στεφ Κάρι (μπάσκετ 73.6).

ΠΗΓΗ: SUN, ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση